Stiri

Ema Repede va fi operată mâine, 8 Martie 2011

În urma tragicului accident dureros atât pentru familia Repede, cât şi pentru alţii, Ema a fost internată la un spital de urgenţă şi transportată la Tg-Mureş. Potrivit informaţiilor primite, Ema Repede a fost transportată azi (07 Martie), la Cluj, iar mâine (8 Martie) Ema va fi operată la coloana vertebrală.

Cristi Repede vă mulțumește tuturor celor care v-aţi rugat pentru familia lor şi îi susţineţi în continuare prin rugăciuni:“Mulțumim tuturor pentru încurajări și pentru rugăciuni. Ne încredem în Dumnezeu că ne va trece biruitori prin încercarea aceasta. Eu sunt bine, rugați-vă pentru Ema să fie vindecată!”

Ştim căci Dumnezeu a lucrat până în momentul de faţă, de aceea avem credinţă căci el va fi cu Ema şi în continuare şi o va vindeca pe deplin.

God Bless You !!!

Astazi (8 Martie)– Ema Repede va fi operata la coloana…Sa ne rugam pentru ea ca Domnul sa fie peste mana Medicilor…

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

11 Comments

 1. Foarte dureros dar noi stim ca Dumnezeu e Mare si ca El va lucra,doresc ca Dumnezeu sa fie prezent in interventia chirurgicala,El sa dea pricepere medicilor sa o opereze si sa o vindece in totalitate,Dumnezeu sa intareasca aceasta familie tanara incercata si pe parintii lor la fel,ne vom ruga in continuare ptr.scumpa noastra sora EMA ca Dumnezeu sa o vindece in totalitate..AMIN,AMIN.

 2. FRATE CRISTI O SA MA ROG PT SORA EMA CA DOMNUL SA FIE CU EMA SI MANA DOMNULUI SA FIE PESTE MANA MEDICILOR SI EL SA DEA ANTELEPCINE MEDICILOR SA O OPEREZE SI DOMNUL SASI FACA LUCRAREA EL SA O VINDECE TOTAL SA POATA SA CNTE DIN NOU SA AL LAUDE PE DOMNUL VA VOM SUSTINE AN RUGACIUNE ASA NE ANVATA BIBLIA CA SUNTEM FRATI SI VREAU SA SIMT CU VOI AN DUREREA CARE SUNTETI PE MINE ASA MA ANVATA DUMNEZEUL MEU SA VA SUSTIN SI SA MA ROG PT VOI DOMNUL SA ASCULTE RUGACINA TUTUROR FARTILOR CARE SE ROAGA PT EMA SA VA ANCREDETI AN DOMNUL PSALMUL DIN PARTEA MEA SUNT FRATELE RADU CAMPIA TUIRZII PSALMUL 20 SI 91

 3. FRATE CRISTI SA TE ANCREZI AN DOMNUL STIU CA ESTE GREU SI DUREROS DOMNUL SA ASI ANTINDA EL MANA SI SA I VINDECE PE EMA EU STIU CA DUMNEZEUL MEU CARE MA VINDECAT SI PE MINE O VA VINDECA SI PE EMA DOMNUL SA VA ANTAREASCA SI SA DEA PUTERE SA TRECETI BIRUITORI PESTE ANCERCAREA ASCEASTA

 4. EMMA SI CRISTI SA STITI CA EU SI SOTUL MEU NE RUGAM PT VOI PT CA AVEM UN TATA CARE ASCULTA RUGACIUNILE NOASTRE AMIN AMIN

 5. O apreciez foarte mult pentru talent si daruire in slujba Adevarului.
  Nu mi-as fi imaginat ca este atat de iubita in lumea-ntreaga.
  Doamne ajuta-i sa fie vindecata si operatia sa reuseasca!

 6. imi pare nespus de rau pt ce s-a intamplat… o sa ma rog si eu si cred ca si fratii din biserica vor face rugaciuni pt ema,si vreau sa spun ca ne trebuie multa credinta si multa rugaciune… Domnul sa le dea putere celor din familie… as scrie atatea lucruri,dar mi se par deprisos… mi se par false si superficiale… de aceea nu imi ramande decat sa ma rog din tot sufletul… PACE!!!

 7. strageti randurile fratilor si haidem sa ne unim in rugaciune pentru sora noastra care trece prn aceasta incercare,, mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit,,

 8. Imi pare atat de rau pentru Ema! Domnul a binecuvantat-o cu o voce minunata, de multe ori Domnul mi-a vorbit prin melodiile ei. Impreuna cu familia mea o sustinem in rugaciune si credem caci cu ajutorul Domnului in curand va fii bine. Fii binecuvantata Ema!

 9. dumnezeu sa fie cu tine ema si dumnezeu sa te faca bine si sanatoasa si ma rog foarte mult pentru familia repede si dumnezeu sa fie si cu voi familia ei incontinuare iar numele meu este damaris si ma rog foarte mult pt tine ema si domnul sa te vindece

 10. Ador vocea Emmei, D-ne…imi doresc voceai ei minunata…eu cant mai mereu in biserica pe negativele emmei…D-l cu tine…si eu am avut o operatie acum:( coasta cervicala pe partea stanga…Dar acum sunt foarte bine…D-l te v-a face la fel si pe tine…D-l cu voi…Cristi & Emma o binecuvantare!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button