ConferinteStiri

Conferinţa de provocare la misiune pentru diaspora românească din Europa Apuseană

În perioada 22-24 octombrie 2010 la Krems, Austria se va desfăşura Conferinţa de provocare la misiune pentru diaspora românească din Europa Apuseană. Tema conferinţei este: “Pasiune pentru misiune: Potenţialul evanghelistic şi misionar al baptiştilor din diaspora”. Printre vorbitori se numără: Otniel Bunaciu, Cornel Boingeanu, Alexandru Vlaşin, Walter Climt şi un reprezentant al Federaţiei Baptiste Europene.

Evenimentul este organizat de Uniunea Bapstistă din România în colaborare cu Asociaţia Bisericilor Bapstiste Române din America de Nord şi Canada, Institutul Teologic Bapstist Bucureşti şi Biserica Baptistă Română din Krems. Taxa de participare constituie 100 de euro şi include cazare, prânz, cină şi alte cheltuieli administrative. Pentru alte detalii puteţi scrie la adresa de email [email protected]

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button