Michael W. Smith se pregateste pentru un nou album!

In Lansari Albume, Stiri

Câştigător al premiilor Grammy, compozitor şi cântăreţ, Michael W. Smith se pregăteşte pentru un nou album: “Wonder”. Acest proiect se va concretiza pe data de 28 septembrie, atunci când fanii de pretutindeni îşi vor putea achiziţiona noul album.

După lansarea ultimului album, “A New Hallelujah”, care a cunoscut un mare success, artistul a susţinut un turneu amplu în SUA şi nu numai, punând deoparte timp pentru ca inima lui să cunoască lumea în care trăim.

În urma acestor experienţe minunate în jurul lumii, el şi-a folosit darul de a exprima prin muzică ceea ce a simţit vizitând aceste numeroase locuri. Michael W. Smith a declarat cu privire la cântecele de pe albumul “Wonder”: ”Mesajul cântărilor de pe acest album este unul plin de speranţă şi vindecare. Aceste cântări sunt exact ceea ce am avut în inima mea şi ceea ce am vrut să împărtăşesc cu ceilalţi. Este greu să aleg cea mai bună piesă. Sunt îndrăgostit de “Save Me From Myself”. Deşi cântecul este compus de mai bine de un an şi jumătate, sunt încă îndrăgostit de el. Versurile lui spun: “Tu m-ai salvat, m-ai salvat de mine/ Nu mai este nimeni altul care să mă conducă/ Numai Tu mă poţi elibera.”

Ruben Precup

® www.flacarainchinarii.ro

Citeşte mai mult: AICI

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro