Lansari AlbumeStiri

Michael W. Smith se pregătește pentru un nou album

Câştigător al premiilor Grammy, compozitor şi cântăreţ, Michael W. Smith se pregăteşte pentru un nou album: Wonder. Acest proiect se va concretiza pe data de 28 septembrie, atunci când fanii de pretutindeni îşi vor putea achiziţiona noul album.

După lansarea ultimului album, A New Hallelujah, care a cunoscut un mare succes, artistul a susţinut un turneu amplu în SUA şi nu numai, punând deoparte timp pentru ca inima lui să cunoască lumea în care trăim.

În urma acestor experienţe minunate în jurul lumii, el şi-a folosit darul de a exprima prin muzică ceea ce a simţit vizitând aceste numeroase locuri. Michael W. Smith a declarat cu privire la cântecele de pe albumul Wonder: ”Mesajul cântărilor de pe acest album este unul plin de speranţă şi vindecare. Aceste cântări sunt exact ceea ce am avut în inima mea şi ceea ce am vrut să împărtăşesc cu ceilalţi. Este greu să aleg cea mai bună piesă. Sunt îndrăgostit de Save Me From Myself. Deşi cântecul este compus de mai bine de un an şi jumătate, sunt încă îndrăgostit de el. Versurile lui spun: “Tu m-ai salvat, m-ai salvat de mine/ Nu mai este nimeni altul care să mă conducă/ Numai Tu mă poţi elibera.”

Ruben Precup

® www.flacarainchinarii.ro

Citeşte mai mult: AICI
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button