DevotionaleEditoriale

Păcatul are un preț, Isus nu!

foto: wordpressfreegalery.com

Mult timp ni s-a spus faptul că suntem niște nenorociți, îndrăciți, păcătoși, și morți în fărădelege. Am primit fiecare dintre noi acuzații la adresa unor adicții de care nu puteam scăpa, iar nivelul de depresie și ură la adresa lui Dumnezeu creștea constant. Este timpul să ne trezim. Trăim vremea, fără să știm ziua când va veni.

Pentru o viață de biruință avem nevoie să înțelegem natura noastră. Natura noastră nu este de a aprecia moartea, ci viața. Dumnezeu ne iubește. Nu te iubește pentru ceea ce ești acum, ci pentru ceea ce știe că ești tu din mâinile Sale. Dumnezeu te-a creat după El Însuși. Cum poate să existe ceva rău în Dumnezeu? Exact, nu se poate. Vom continua să trăim în mizerie și rutină, până când vom înțelege natura noastră. Păcatul este un mijloc care te îndreaptă spre moarte. Este o cale, care duce la adevărata tragedie. În momentul în care suntem morți spirituali, este imposibil de a fi reabilitați. De aceea, Isus a venit.

Moartea are un mijloc al ei, de a te atrage spre ea – păcatul. În același fel, și viața are o forță de atracție spre ea. Vorbim despre Isus. Dacă păcatul are un preț, ei bine Isus… Isus nu are un preț. El trebuie doar acceptat. Natura ta nu este să păcatuiești. Ci să trăiești. Privind doar la păcat, te îndrepți spre moarte. Privind doar la Isus, te îndrepți spre viață. Viața nu înseamnă să nu greșești, ci înseamnă să înveți să nu mai greșești, din greșeli.

Ai un dar fără preț. Natura ta este alta. Totul se rezumă la Isus.

David Nedelcovici


Show More

David Nedelcovici

Nothing about me, it's all about Christ.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button