Articole

Ești în planul lui Dumnezeu

foto: www.wordpressfreephoto.com

Uneori simți că ești doar o față într-o mulțime sau un număr într-un sistem. Dacă se întâmplă să te simți depersonalizat și dezumanizat află că exact așa vrea diavolul să te simți…că nu contezi pentru nimeni, și mai ales nici pentru Dumnezeu.

○ Însă tu ești foarte important pentru Dumnezeu. Tu nu ești un accident sau o întâmplare.

○ Ești creația lui Dumnezeu și ești făcut pentru El. Te știe pe nume, știe prin ce treci și ce te doare. ISUS te vede și Îi pasă de tine, la fel cum Îi păsa de oameni când era pe pământ. El a venit din cer, dintr-o altă lume, tocmai pentru tine, să îți dea viață și s-o ai din abundență. Te iubește în mod personal, și în ciuda încurcăturilor în care s-ar pute să fii, ISUS vrea să-ți împlinească orice nevoie și să îți facă viața frumoasă (Psalmul 139:13-16. Isaia 43:1).

Dumnezeu are un plan, un scop și un destin uimitor pentru tine (Ieremia 29:11). Planul Său nu se limitează doar la viața aceasta ci include bineînțeles și eternitatea. Trecutul tău, oricare ar fi el, sau prezentul nu trebuie să-ți determine viitorul. Oricare ar fi povestea ta, vreau să ști că cele mai mărețe și bune zile ale tale sunt înaintea ta.
Întemeiază-ți viața pe temelia neclintită și veșnică a Cuvântului Său. Cunoaște-L pe Dumnezeu (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt), și intră în această relație intimă și profundă cu El. El e Creatorul și Mântuitorul tău.
Acesta e scopul și sensul existenței tale, prietene!

David M.


Show More

David Nedelcovici

Nothing about me, it's all about Christ.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button