Articole

Neînfricat în lupte

Înainte de orice bătălie cu diavolul, o revelație din Cuvânt este doar teorie. Însă când intri în luptă, ai ocazia să trăiești revelația.
Nu te teme de atacurile pe care Satana le lansează asupra ta! De ce? Fiindcă vei experimenta ce înseamnă puterea Cuvântului lui Dumnezeu în acțiune în viața ta…vei trăi biruința pe care a câștigat-o Domnul ISUS pentru tine la Golgota! (Romani 8:37; 1 Ioan 2:14)

De cele mai multe ori, atacurile lansate asupra noastră sunt sub forma îngrijorărilor, a fricilor și a neliniștei. Scopul diavolului este să ne deranjeze din odihna pe care o avem în Hristos, să clatine siguranța pe care trebuie s-o avem mereu în mântuirea și-n răscumpărarea aduse de Hristos. Nu permite îngrijorării, fricii și tulburării să pună stăpânire pe tine! Ridică-te și stai împotriva lor, în Numele lui ISUS! Cum faci asta? Trebuie să știi și să înțelegi din Cuvânt că Domnul și Mântuitorul tău e cu tine și El controlează viața ta.

Nu neglija să te hrănești zilnic cu dragostea și bunătatea Lui descoperite prin Cuvânt pentru tine. Ascultă-mă, când nu faci asta, tu de fapt te expui în fața inamicului, rămâi descoperit și îi permiți să te atace, să te lovească și să-ți facă răni adânci. Când însă hotărăști să te alimentezi zilnic din Cuvânt, te încarci și ești întotdeauna apt și capabil să lupți.
Felul în care noi luptăm împotriva diavolului este prin a petrece timp în Scripturi, petrecând timp cu ISUS. În prezența Domnului ISUS bucură-te de dragostea Lui, lasă-te copleșit de bunătatea și frumusețea Sa și vei vedea toată neliniștea, frica și îngrijorarea că se vor dizolva și vor dispărea, pierzându-și influența asupra ta.

Garantat 100%, din prezența lui Hristos vei ieși mereu energizat, întărit, reîmprospătat, încărcat, plin de viață și sănătos. Ești mai mult decât biruitor în Hristos!


David Mărgaian

Show More

David Nedelcovici

Nothing about me, it's all about Christ.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button