ArticoleMeditatii

Când simți că nu mai poți

Când simți că nu mai poți… roagă-te. Poate nu ai mai făcut-o demult retras în cămăruța inimii tale. Iar Tatăl din cer îți va răspunde.

Când simți că nu mai poți..totuși mai poți încă puțin. Nu abandona ce ai început și gândește-te că mai sunt și alții care au nevoie de tine. Pentru ei va trebui să reziști.

Când simți că nu mai poți…gândește-te că orice încercare are o limită. Deși nu o poți cunoaște de la început, ea totuși există. Și curând poate o vei trece.

Când simți că nu mai poți…abandonează-te complet în grija Domnului Dumnezeu. Lasă-ți grijile Lui, pentru că nimic nu este prea greu de rezolvat pentru El.

Când simți că nu mai poți…amintește-ți cuvintele apostolului: ”Pot totul în Hristos care mă întărește!”(Filipeni 4:13)

Mai îndură o zi, mai rabdă o clipă, mai crede o vreme, mai cere putere pentru un ceas.

“Dumnezeul oricărui har, care v-a chemat în Hristos Isus la slava Sa veşnică, după ce veţi suferi puţină vreme, vă va desăvârşi, vă va întări, vă va da putere şi vă va face neclintiţi” (1 Petru 5:10).

Simona Mihăescu

Show More

Simona Mihaescu

"Pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu... şi doresc ca toţi oamenii să poată simţi bucuria prezenţei Lui în inima lor. Într-o lume umbrită de confuzie, El aduce răspunsuri, şi în locul unde întunericul domneşte, aprinde o lumină prin Cuvântul Său revelat. Aici am privilegiul să vă pot împărtăşi lucruri pe care le-am descoperit umblând pe Calea credinţei"

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button