Cazuri UmanitareStiri

Sufăr de CANCER ! Comandă o Biblie, o carte creștină sau un cadou și îmi poți salva viața!

La acest început de an, Librăria Maranatha începe o altă strângere de fonduri, pentru un caz foarte grav de cancer la un copilaș. Este vorba despre Carina Gardau, o fetiță  de doar 2 anișori din Dezna, județul Arad, care suferă de cancer într-un stadiu foarte avansat. În luna septembrie 2019 deoarece Carina s-a simțit rău și burtica ei a început să crească, părinții au dus-o de urgență la spital în Arad, unde a stat două săptămâni fără un diagnostic exact, doar cu o suspiciune de tumoră abdominală. Apoi i s-a efectuat un RMN și i s-a făcut puncție, în urma cărora a fost diagnosticată cu cancer (neuroblastom), gr IV, metastazat.

În urma diagnosticului primit Carina a fost transferată de urgență la Timișoara, unde a început tratamentul împotriva bolii având o stare nu prea bună, de multe ori ajungînd la ATI (terapie intensivă).

Părinții sunt disperați, una dintre cele două fetițe suferă de una dintre cele mai cumplite boli, iar ei sunt neputincioși în fața durerii. Ei au fost sfătuiți să ceară și o a doua opinie medicală, și de curînd au primit un răspuns favorabil din Turcia de la clinica Acibadem. Ei se află acolo împreună cu Carina și se pregătesc pentru operația de îndepărtare a tumorii. Mama Carinei este permanent cu ea prin spitale. Când a primit cumplita veste că fetița ei suferă de cancer ea era însărcinată iar acum a doua fetiță, sora Carinei care are doar câteva luni, este in grija bunicii.

Din păcate cea mai mare problemă  în acest moment este costul foarte ridicat al tratamentului împotriva cancerului, care se ridică la peste 72.000 de euro, bani pe care părinții nu au cum să reușească vreodată să îi adune. Să fim alături de Carina prin sprijinul nostru! Orice ajutor poate să îi ofere Carinei o șansă de a lupta cu această boală nemiloasă, o șansă la viață!

Donează!

Cumpără!

Roagă-te!

CUM POȚI SĂ O AJUȚI PE CARINA?

1. Plasează o comandă pe site-ul librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către CARINA și familia ei.

Poate ai avut degând de dinainte să cumperi o Biblie, o carte sau un cadou mai ales ca e luna in care dăruim mai mult – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-o in acest fel si pe Carina.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz. Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru CARINA.

.

Datele conturilor pentru donații (la fiecare donație făcută menționați DONAȚIE PENTRU CARINA)

Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

 

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

ING Bank

IN LEI: RO 89 INGB 0000999910724405

CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

 

Poți comanda Biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Poți comanda cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/

Poți comanda cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html

NU UITA să te rogi pentru CARINA!

DONAȚIA ta o poate ajuta să lupte cu cancerul!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button