Articole

TotalSchimbat.ro la un deceniu de activitate

Iată-ne ajunși și la mult așteptatul deceniu de activitate al site-ului TotalSchimbat.ro. Suntem bucuroși să vă împărtășim bucuria noastră cu privire la obiectivul comun și la ceea ce în cei 10 ani am reușit să aducem cititorilor și  celor care ne urmăresc zilnic, prin resursele spirituale care au fost și sunt de folos pentru dumneavoastră.

Privind în urmă la anii trecuți, nu putem să nu fim recunoscători la tot ceea ce a făcut Dumnezeu pentru noi și cum, prin harul Său, am avut puterea de a merge mai departe. La fel, aducem mulțumire și acelora care ne-au sprijinit în rugăciune, ne-au încurajat să mergem mai departe și ne-au susținut așa cum fiecare în parte a putut să o facă.

De asemenea, vreau ca pe această cale să aduc mulțumirile mele personale echipei noastre care s-a zbătut din plin să mergem mai departe de fiecare dată când au apărut și perioadele dezamăgitoare sau au fost zile în care inspirația te lasă la pământ. Pentru toate acestea suntem împreună mulțumitori lui Dumnezeu, pentru toate situațiile prin care am trecut și prin care pe viitor ne vor aștepta să trecem.

Cu recunoștință și mulțumire, La mulți Ani, TotalSchimbat.ro!

Silviu Firulete

10 ani au trecut în zbor! Un drum lung, plin de provocări, dar și de bucurii. Nu cred că există binecuvântare mai mare decât aceea de a-ți sluji aproapele. Dorim ca TotalSchimbat.ro să fie locul în care fiecare cititor să se simtă acasă, cu sufletul odihnit. De aceea, ne străduim să vă oferim resurse cât mai calitative. Apreciem fiecare încurajare a voastră și suntem deschiși la orice fel de sugestii. La mulți ani, Total Schimbat! La mulți ani, vouă!

Ioana Heredea

Sunt bucuroasă că am putut împărtăși cu voi, timp de câțiva ani, gânduri inspirate, sfaturi și experiențe care v-au fost uneori de folos.

Mulți ani înainte, Total schimbat! Împreună sperăm să ajutăm la schimbarea totală a cât mai multor inimi, lucrare pe care Domnul Dumnezeu o poate face pentru fiecare persoană!

Un deceniu de activitate spune ceva, anume că acolo unde există un scop, acolo va arde o flacără care nu se va stinge până ce acesta nu se va îndeplini. Noi avem scopul de a împărtăși valori ale credinței și un mesaj ce l-am primit spre a fi mai departe distribuit.

Orice lucru cere perseverență. Poate că până acum ai stat doar comod și ai citit, dar poate că de acum va fi nevoie să treci la acțiune. Satisfacția că ai lăsat ceva util în urma ta celor din jur merită efortul și munca susținută. Indiferent de lucrul pe care dorești să îl faci, nu te opri, oricât de anevoios ar părea la un moment dat. Doar luptând vei avea biruința!

Simona Mihăescu

Într-o lume în care degradarea este la ordinea zilei, binele este numit rău, adevărul absolut nu mai există și Dumnezeu este scos în mod brutal din ecuație, mă bucur să văd că mai există speranță. Aceasta se vede în sufletul celor care Îl iubesc și Îl urmează pe Dumnezeu. Sunt acei câțiva oameni care se străduiesc să aducă un felinar în întuneric, o lumânare aprinsă prin vânt și ploaie, un far drept și puternic în mijlocul drumului pustiu și rece. Ei nu sunt departe. Unii, la fel cum făcea Isus odată, se plimbă din casă în casă vestindu-le oamenilor adevărul ce vine de la Tatăl; alții ating inimi prin simpla lor prezență, trăind o viață curată cu respect și dragoste față de Dumnezeu, și ultima categorie, dar nu cea din urmă, sunt cei de aici, de pe Internet. Cei care își rup o fărâmă din timpul lor, din inima lor și din experiența lor și o aștern pe hârtie. Câteodată cu lacrimi, câteodată cu zâmbete. Uneori cu mai multe cuvinte inspiraționale, alteori cu mai puține, dar sunt prezenți. Lumea reală se oglindește în mediul virtual. Acesta e atât de pătat de tot felul de lucruri care te îndeamnă spre păcat și are atât de mare nevoie de o lumină. În urma celor 10 ani de activitate, Total Schimbat, e ca un felinar care continuă să lumineze, zi după zi, noapte după noapte, lăsând timpul să treacă, așternând o mică parte din îndemnurile scripturii, trasând calea către cer.

Total Schimbat este locul în care eu învăț să mă pun la dispoziția Lui, să mă disciplinez și să Îl slujesc, iar atunci când nu îmi iese, trebuie să iau de la capăt. La mulți ani, Total Schimbat!

Lavinia Dance

 

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button