ExternePoliticStiri

Trump declară că bisericile sunt esențiale; le ordonă redeschiderea: „Avem nevoie de mai multă rugăciune, nu de mai puțină”

Donald Trump a declarat că bisericile sunt „servicii esențiale” și le ordonă guvernanților să permită ca locurile de închinare să se redeschidă.

Într-o declarație către reporterii de la Casa Albă, vineri, 22 mai, Trump declară: „Astăzi identific locurile de închinare – biserici, sinagogi și moschei – ca locuri esențiale care furnizează servicii esențiale.” El a continuat: „Guvernanții trebuie să facă ceea ce este corect și să permită acestor locuri foarte importante ale credinței să se deschidă acum. Pentru acest sfârșit de săptămână. Dacă ei nu o fac, voi trece peste guvernanți. În America avem nevoie de mai multă rugăciune, nu de mai puțină.”

El a mai adăugat: „Acestea sunt locuri care țin societatea noastră împreună și ne țin oamenii uniți.” La scurt timp după aceste declarații, el a părăsit încăperea sălii de declarații. Întrebările au fost deviate de secretarul de presă al Casei Albe, Kayleigh McEnany.

Creștinii evanghelici albi rămân cei mai fideli susținători ai lui Trump, iar declarația pare să fie un răspuns la preocupările comunităților religioase, legate de criza COVID-19. El a subliniat importanța bisericilor în multe comunități. La scurt timp după anunțul lui Trump, noi direcții pentru comunitățile religioase au fost lansate de către Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Direcțiile de orientare includeau limitarea numărului de persoane și luarea în considerare a serviciilor în aer liber.

Sursa: www.christiantoday.com

Show More

Grunzac Alexandra

“Dumnezeu ne-a dat in dar mantuirea si nu este necesar sa facem nimic pentru a o castiga. Dar, din dragoste pentru Dumnezeu si pentru ca si ceilalti sa-L cunoasca, am ales sa Il slujesc prin tot ce fac si sa Il ascult. Vreau sa raspandesc in jurul meu o mireasma placuta Lui.“

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button