Editoriale

Să treacă pandemia ca să ce…?

Photo by Li Lin on Unsplash

Ne rugăm să treacă pandemia ca să ce..? Și eu vreau la fel de mult ca tine să treacă, dar, după ce viața revine la normal, ce vom face? Am învățat oare ceva din această palmă trasă de Dumnezeu țării noastre? Îți pedepsești tu copilul dacă este cuminte? Mă gândeam eu că nu. La fel e și cu Dumnezeu. Dacă nu l-am fi mâniat prin faptele noastre, n-ar fi îngăduit acest rău peste România. Poate gândești în sinea ta: „Lasă că doar n-om fi noi cei mai răi dintre toate țările“. Așa-i, ai dreptate.

Dar tu pedepsești copilul vecinului când gafează? Îți pasă ție de educația lui? Întotdeauna vei căuta să-l corectezi pe al tău, pentru că de el ți se rupe inima și nu ți-e indiferent de caracterul ce i se va forma. Așa stă treaba și cu România. Înseamnă că lui Dumnezeu Îi pasă de noi și acum suntem la lecția de disciplinare. Doar ne-am declarat creștini, nu? Dacă suntem creștini înseamnă că am acceptat statutul de copii ai lui Dumnezeu. Dacă te întrebi cu ce L-am mâniat pe Dumnezeu, lasă-mă să îți spun. Am făcut o radiografie a României și să vezi ce grozăvii am găsit.

Dumnezeu a zis: „Să nu te închini nimănui și la nimic altceva în afară de Mine!“ În schimb, România organizează campanii naționale de idolatrie aducând închinare unor morți și, mai rău, chiar pupând oasele unora dintre ei. Țara e condusă în această rătăcire chiar de către preoți, de către cei care ar trebui să îndrume poporul spre Dumnezeu, nu la altcineva. Dar afacerea merge bine și n-au de gând să renunțe la ea cu una, cu două.

România înoată într-un ocean de sânge. Sângele nevinovat al pruncilor avortați strigă din pământ la Dumnezeu și cer răzbunare. Rămânia este o țară „creștină“ care-și ucide pruncii și chiar a legiferat acest masacru.

România este o țară destrăbălată. Nevestele își părăsesc familiile pentru că le scapără ochii de preacurvie după bărbații altora și bărbații fac la fel. Infidelitatea a ajuns la cote alarmante în biserici (indiferent de confesiune) și în afara lor, în timp ce Dumnezeu a zis: „Să nu fii necredincios tovarășului tău de viață pentru că Eu urăsc despărțirea în căsătorie.“ Noi facem exact opusul.

România este o țară lacomă. Totul se învârte în jurul banilor și atunci îi năpăstuim, înșelăm, escrocăm, țepuim pe semenii noștri ca să ne fie nouă bine. Călcăm pe cadavre ca să ne atingem scopul. Politicienii se mănâncă între ei și coloana lor vertebrală e făcută ferfeliță de scopuri, ținte și țeluri neatinse încă. Dumnezeu a zis: „Iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor și e închinare la idoli“. Noi facem exact asta, iubim banii.

România aprobă sodomia, relația spurcată dintre sexele de același gen. În timp ce Dumnezeu condamnă, fără ezitare, acest mod de trai, România face exact opusul, ea aprobă aceste spurcăciuni, ba chiar îi laudă pe cei ce trăiesc în asemenea mizerii și îi promovează.

Astea-s doar câteva exemple, dar România se face vinovată de mult mai multe fapte care stârnesc mânia lui Dumnezeu. Ne mai mirăm acum de molima care bântuie țara? Eu, personal, mă mir că nu a-ngăduit Dumnezeu mai rău de-atât. De când deschidem ochii și până seara, când ne culcăm, suntem porniți numai la rău și facem exact ceea ce Dumnezeu a PORUNCIT să nu facem. Vrem să treacă pandemia ca să ce..? Să putem continua viața sfidându-L pe Dumnezeu în față? O țară cu un asemenea CV este păgână până în măduva oaselor, nicidecum creștină. Creștinismul se demonstrează din fapte, nu din vorbe sau din numere statistice. Ei bine, Dumnezeu Și-a spus părerea despre noi și se pare că nu-I suntem pe plac deloc. Ne lasă oleacă să-I vedem și o frântură din fața de foc mistuitor. Totuși, Dumnezeu este îndurător. Țara va fi vindecată și molima va pieri dacă fiecare, în mod individual, ne cerem iertare înaintea Lui de păcatele noastre și dacă NE LĂSĂM de ele.

Dacă până acum ai furat, să nu mai furi! Dacă până acum din 3 vorbe două erau minciună, să spui doar adevărul de-acum înainte! Dacă ai spart o familie, de azi începând încetează să mai trăiești în preacurvie! Dacă nu sunteți căsătoriți și trăiți împreună ca bărbatul cu nevasta, puneți capăt acestui păcat de curvie și căsătoriți-vă legal, așa cum cere Dumnezeu. Dacă ai decis deja să-ți ucizi copilul nenăscut încă, n-o mai face! Oprește-te! Tu nu ai niciun drept asupra vieții lui. Nu-ți împovăra conștiința cu sânge nevinovat. Nu-i musai să crezi tot ce-am scris aici. Chiar te provoc să verifici dacă lucrurile stau chiar așa. Ia-ți Biblia aceea prăfuită și citește în ea ca să vezi dacă am dreptate sau nu.

Nu mai accepta spusele altora, bazându-te pe principiul demonic „crede și nu cerceta“. Ba cercetează, verifică. Oamenii deștepți verifică informația înainte de-a o accepta. După ce România se va întoarce cu fața spre Dumnezeu, după ce se va căi și se va lăsa de păcatele ei, atunci molima va înceta, cutremurele nu vor mai zgudui pământul de sub noi, apele nu-și vor mai ieși din matcă, ciuma care bântuie culturile agricole va pieri și ea, ploaia va cădea la timpul potrivit și seceta va dispărea. Bunătatea și îndurarea lui Dumnezeu nu au ajuns la capăt. Trebuie doar să le accesăm, trăind după standardele lui Dumnezeu și să nu mai stârnim mânia Lui, a Atotputernicului Dumnezeu prin faptele noastre, pentru că ultimul cuvânt îl are EL, nu noi. Nu uita: Dumnezeu este Dragoste, dar este și Foc Mistuitor.

Trimis de Estela Manea, pentru TotalSchimbat.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button