Articole

Mesaje, urări şi sms-uri de Anul Nou

La multi ani, 2020!

Citeste și:

REŢETA pentru un AN BUN:
  • Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de amărăciune, mândrie, ură, invidie, frică, irascibilitate şi stres.
  • Se împarte fiecare lună în 28 – 31 zile, după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact 1 an!
  • În fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă, 1 parte linişte, 1 parte veselie şi umor.
    Se mai adaugă 3 linguri optimism,1 linguriţă toleranţă, o priză de bun simţ şi … o picătură de speranţă!
    Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug!
    Preparatul gata făcut se împodobeşte cu un bucheţel de curaj şi încredere în sine.
    – Se serveşte zilnic, cu bucurie, la o ceaşcă de cafea înviorătoare şi cu încredere inepuizabilă în Dumnezeu!
    Prezenta reţetă nu se compensează, ea este gratuită şi se transmite liber, însoţită de LA MULŢI ANI!

Mesaje Creștine de Anul Nou

  1. Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoreze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.
  2. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani, 2020!
  3. Ultimele zile ale anului 2019 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2020 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!
  4. Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.
  5. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2019, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

  6. Anul în care intrăm să vă aducă multe binecuvântări, har şi pace, şi în noul an fericit prosperitate şi bucurie.
  7. După cumpăna dintre ani să privim în urmă cu iertare, înainte cu speranţă, în jur cu înţelegere şi în sus cu recunoştiinţă…
  8. Acum, la cumpăna dintre ani, îţi urez un sincer: „La mulţi ani!” Zile lungi şi fericite! Toate dorinţele să fie împlinite în noul an fericit.
  9. Fie ca cea mai bună zi din anul trecut să fie cea mai rea în anul acesta!…
  10. Pentru anul 2020 îţi doresc un an de fericire, 12 luni de veselie, 52 săptămâni de bucurii, 366 de zile de succes, 8760 ore de împlinirii, 525600 minute de iubire şi 3153600 secunde sub protecţia lui Dumnezeu.
  11. Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. ”La Mulți Ani!”
  12. Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!
  13. Nu îți doresc ca Noul An să îți aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor, ci să ai puterea de a le face față atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viață!
  14. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorințele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
  15. E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!

  16. Noul an se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru ca, la sfârșitul volumului, să-l citiți cu bucurie. Un An Nou fericit!
  17. Să vă aducă bunul Dumnezeu pacea și fericirea în casa voastră, multă iubire și dragoste de apropiații voștri. LA ANUL ȘI LA MULȚI ANI!!!!
  18. Fie ca noul an să-ți aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULȚI ANI!
  19. Tată bun, mamă iubită,/ Azi e ziua potrivită/ Să vă spun ce vă doresc,/ Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc, întâi de toate,/ Un an nou cu sănătate,/ Voie bună, trai ușor,/ Bucurie și mult spor. La mulți ani!
  20. Lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. ”La Mulți Ani!”
  21. Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate pentru tine și familie.”La Mulți Ani!”
  22. LA MULȚI ANI cu bucurie! Casa, casă să vă fie,/ Masa, masă să rămâie,/ Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie,/ Să v-aducă veselie,/ Gânduri bune, cumpătate/ Și urări de sănătate,/ Zile multe și prospere, / De la Dumnezeu putere / Să învingeți relele ce vă-ncurcă viețile!
  23. Vechiul an… scris cu amintiri, presărat cu lacrimi, marcat cu trudă, parafat cu vise, semnat cu decizii, îndosariat cu speranță, capsat cu obișnuință… Un nou an… Pagini albe, fapte nescrise, noi oportunități, noi prieteni, tărâm necunoscut, file neexplorate, colțuri drepte, șanse, oferte… Privește înainte, oferă zâmbet, scrie curat în prefață, ia-L pe Isus ca îndrumător și ajutor, iubire și pace… La sfârșit să închizi cartea fericit, cu un final victorios. Un an binecuvântat cu Isus!
  24. Un an nou, cu certificat de garanție. Ofertă valabilă doar în noaptea de 31 decembrie 2019 – 1 ianuarie 2020!
  25. Descoperă, învață cu adevărat să crezi în frumos, trăiește sentimentul de împreună alături de cei dragi!

  26. Trăiește un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ți vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniștei creată de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite și un An Nou de poveste!
  27. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!
  28. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu rețetele succesului. Alege ce ți se potrivește și pornește la drum cu încredere!
  29. Gândește-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poți să treci prin această poartă în noul an și să iei cu tine numai lucrurile bune și apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile și supărările să nu te poată urma. La mulți ani!
  30. Să prinzi aripi pentru a trece cu ușurință peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos și bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trăi senzații tari tot anul! La mulți ani!
  31. Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiți să iei cu tine: voia bună, lumina în gând și veselia de altădată!
  32. Învață să te bucuri de sărbătorile de iarnă, nu lăsa să treacă nevăzute pe lângă tine. La mulți ani!
  33. Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani, 2020!
  34. Mult belșug și sănătate să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viață și s-aduni ban după ban!
  35. Eu îți doresc, de Anul Nou, doar sentimente drept cadou! La mulți ani!

  36. 1000, ba chiar 2020 urări de bine! Un An Nou fericit!
  37. Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poți să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulți ani!
  38. Vine un uragan de fericire, dragoste și liniște cu urarea ca anul 2020 să-ți aducă toate aceste lucruri.
  39. În 2020 o să Îi cer lui Dumnezeu să-ți dea sănătate, dar ca să îți umplu sufletul cu dragoste, o să mă ocup personal. Un An Nou fericit!
  40. Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!
  41. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2020!
  42. Fie ca anul 2020 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si marire de salariu!
  43. Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!
  44. In anul care vine imi doresc sa am alaturi numai persoane fericite. Stiu ca dorinta mi se va implini si mai stiu ca meriti sa fii fericit(a). Hai sa ne bucuram impreuna de anul ce vine intr-o atmosfera plina de armonie si iubire! La multi ani!
  45. Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!

  46. In seara dintre ani te invit sub o crenguta de vasc sa ne punem aceeasi dorinta si sa o facem sa se implineasca in anul ce va urma. Accepti invitatia?
  47. Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti.
  48. Sper ca anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi. La Multi Ani!
  49. Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!
  50. La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!
  51. Anul Nou sa iti aduca sanatate si putina munca, sa fi buna si iubita si o viata fericita si multi bani, daca o sa ai si la alti o sa dai. La multi ani 2020!
  52. Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!
  53. In primul rand iti doresc multa sanatate si fie ca anul 2020 sa iti umple inima de bucurie si fericire. La multi ani!
  54. In contul tau 2019, la Banca „Viata” am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii. La multi ani!
  55. Un 2020 in care sa ai tot ce nu poti cumpara cu bani!

  56. Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!
  57. Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!
  58. Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!
  59. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ai visat!
  60. Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou exceptional!
  61. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!
  62. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!
  63. Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
  64. Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!
  65. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

  66. Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!
  67. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2020!
  68. Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La multi ani!
  69. Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2020
  70. A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

  71. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!
  72. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !
  73. Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2020 ! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani!
  74. Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”
  75. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna!

  76. Vă dorim ca în noul an în care vom intra, să aveţi parte de: 12 luni de bucurii, 52 de săptămâni de pace, 525.600 minute de credinţă şi în final 31.536.000 secunde sub Protecţia lui Dumnezeu. La Mulţi Ani!
  77. Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă.La mulţi ani 2020!
  78. Aho, Aho de anul nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La Mulţi Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi multe împliniri. La mulţi ani, 2020!
  79. Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!
  80. Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu apropiaţii. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

  81. În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?
  82. În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!
  83. Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea…M-au bucurat urările tale din noaptea de 31…în sfârşit ai rostit în clar că mă iubeşti…..Uite…o ploaie de luminiţe multicolore s-au conturat în sufletul meu…Îţi aparţin….TE IUBESC !!!
  84. Voi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!
  85. Un an mai plin de distracţii, mai plin de voie bună, mai plin de tine! La mulţi ani!”

Trimite-ne o urare!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button