Meditatii

Mireasmă sfântă

foto: Silviu Firulete Photography

Creştinul AUTENTIC este o floare ale cărei petale emană miros de dragoste, bucurie, pace, îndelungă răbdare, bunătate, facere de bine, credincioșie, blândețe și înfrânare a poftelor…. O diversitate de mirosuri armonizate perfect prin unirea lor într-o singură sursă.

Ori de câte ori neghina va înțepa floarea cu acele ei de răutate, batjocură, lăcomie, ceartă, vrajbă, ură etc., floarea care și-a primit mirosul de la Creatorul ei tot același parfum va emana. Mireasma caracterului lui Dumnezeu imprimat în petalele copiei Lui nu va dispărea, chiar dacă aceasta din urmă ar fi strivită la pământ.

Dacă aș căuta să rănesc petala din mijloc de care sunt legate toate celelalte, petala DRAGOSTEI, floarea ar spune că este plină de BUCURIE că suferă pentru Numele Celui ce a creat-o. Și pentru că PACEA este strâns legată de ea, va avea ÎNDELUNGĂ RĂBDARE cu Penița cea înțepătoare și nu-și va pierde BUNĂTATEA și FAPTELE BUNE, fiindcă ea va rămâne în continuare CREDINCIOASĂ Celui care a întocmit-o și care i-a dăruit un duh BLÂND, întocmai ca al Fiului. Acest gen de flori NU vor POFTI niciodată mirosuri care să le pervertească mireasma.

Trimis de Estela Manea, pentru Total Schimbat.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button