Articole

Start cronomentru pentru 5 ani de așteptări!

Dragii mei creștini, pe mulți dintre voi v-am supărat zilele acestea, îndeosebi ieri. Dacă aș da timpul înapoi, aș face-o din nou, deoarece motto-ul meu se găseste în Efeseni 4:25: „Fiecare să spună aproapelui său adevărul.”

Adevărul este că, de 30 de ani, creștinismul lipsit de esență, adică Hristos, a îngropat România! Iliescu, Partidul Social Democrat și Iohannis sunt doar niște măști după care ne ascundem păcătoșenia și demonstrăm, culmea, că într-adevăr suferim de o formă gravă de infatuare!

Să spui că Iohannis este un soi de prevestitor al Apocalipsei pentru că tolerează homosexulitatea, dar să nu bagi de seamă că dragostea ta s-a răcit, că banul ți-a câștigat mintea și sufletul, că ești lăudăros, că ești îngâmfat, că îți tolerezi păcatele, că ai doar o formă de evlavie…dar îi tagăduiești puterea, asta înseamnă să fii un infatuat care condamnă doar o nenorocire din sute de nenorociri.

Titlul de mai sus nu se adresează președintelui. De la el nu am așteptări. Eu am așteptări de la cei care se numesc creștini să demonstreze practic că nu poartă doar un nume!

În primul rând, am așteptări ca Trupul lui Hristos, creștinii, să se comporte în societate așa cum a facut-o Hristos: să fie vizibili, respectabili, respectuoși, iubitori, capabili de iertare și curajoși în descoperirea adevărului, gata să fie luați peste picior, blamați, îmbrânciți sau jigniți, arătând în schimb dragoste, vorbind cu dragoste, iertând cu dragoste!

Aștept să văd creștini care să învețe autocritca, nu creștini care știu a critica!

Aștept să văd creștini cu mâinile împreunate pentru rugăciune, nu creștini ce stau cu pumnii încleștați!

Aștept să văd creștini implicați în nevoile aproapelui lor, nu creștini ce discută nevoile aproapelui lor!

Cum să pretind corectitudine de la un om politic atâta timp cât în creștinismul actual nu mai există corectitudine?
Fraților, dacă în următorii 5 ani țara aceasta va ajunge mai rău decât este deja, să știți că eșecul se va datora unui creștinism ieftin, nicidecum președintelui sau vreunui guvern aflat în opoziție!

Priviți în viața voastră și fiți onești: eșecul acestei țări se datorează și vouă!
Cât ai stat pe genunchi?
Cât te-ai implicat?

Un creștinism care se roagă pentru țară și cei din conducere, un creștinism care se implică activ în societate nu ar putea înfățisa imaginea României actuale. Suntem în faliment, dragii mei creștini. Se vede și se simte!

Suntem înrăiți, ursuzi, răutăcioși, ne exprimăm total deplasat, ucidem cu vorba, lăsând în urma noastră un singur lucru: rușine pe obrazul lui Hristos!

Am o singură dorință pentru următorii 5 ani: un creștinism care să șteargă rușinea de pe obrazul lui Hristos!

Smerenia este o virtute pe care poporul român și creștinismul din România au pierdut-o. Regăsiți-o și agățați-vă de ea. Dumnezeu poate înălța doar o țară care se smerește!

  • Smeriți-vă!
  • Recunoașteți-vă falimentul!
  • Rugați-vă!
  • Implicați-vă!

Start cronometru, creștini!

Marilena Mihailescu

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button