ExterneStiri

Israel: Camere antrenate să capteze întoarcerea lui Isus Cristos pe Muntele Măslinilor

Două dintre cele mai mari emiţătoare creştino-evanghelice din America au staţionat camere video pe un deal cu vedere spre Ierusalim, pregătite să cuprindă întoarcerea lui Isus Cristos de pe Muntele Măslinilor, aşa cum este prezis în Biblie, asemenea eveniment putând avea loc în orice moment.

Daystar Television Network Texas a fost prima care a instalat o cameră 24/7 din terasa acesteia cu vederea spre Muntele Măslinilor, iar acum Trinity Broadcasting Network,  cu sediul în Costa Mesa, a cumpărat clădirea vecină, permiţându-i-se aceeaşi oportunitate. Muntele Măslinilor, creasta unui munte la est de Ierusalim, îşi are rădăcinile atât în tradiţiile iudaice, cât şi în cele creştine, şi este locul despre care se spune că Isus a predicat ucenicilor săi, iar mai târziu S-a înălţat la cer, potrivit Faptelor Apostolilor 1.

Studiourile plănuiesc, de asemenea, să uzilizeze platforma lor din Ierusalim pentru a spune mesajul lui Isus populaţiei locale iudaice şi să încurajeze evreii mesianici – care cred că Isus este Cristosul – să slujească altora.

Christian Post

Dumneavoastră  ce părere aveţi despre astfel de pregătiri? Creştinii din ziua de azi ar trebui să se concentreze pe pregătiri fizice sau mai degrabă pe pregătiri spirituale?

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button