Sfârșitul veacului?

0
241
christianheadlines.com
foto: christianheadlines.com

Mii de suedezi și-au implantat micro-cipuri sub piele pentru a înlocui cardurile, cheile și identificarea personală.

Agenția France-Presse a raportat faptul că în jur de 3000 de cetățeni au luat această decizie din comoditate.

Tot Agenția France-Press (AFP) descrie: „Suedezii au devenit foarte activi în ceea ce privește implantarea de micro-cipuri, ținând foarte puține dezbateri pe tema problemelor ridicate de utilizarea acestora. Aceasta este o țară care râvnește după tehnologie nouă, iar distribuirea datelor cu caracter personal este privită ca un semn al unei societăți transparente.”

Ulrika Celsing, o suedeză cu vârsta de 28 de ani, are un micro-cip în mână. Pentru a intra la locul de muncă, ea trece cu mâna prin fața unui dispozitiv, apoi tastează un cod, raportează AFP. Nu are nevoie de o cheie sau de o carte de identitate.

„A fost distractiv să încerc ceva nou…” – a declarat ea.

V. Tangerman, de la Futurism.com, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la noua tehnologie, care folosește metoda „near-field communication”, deoarece ea „poate fi atacată de hackeri cu ajutorul unui cititor special și al multor tehnici de codare.”

Versetul de referință din discuțiile despre micro-cipuri ale teologilor este Apocalipsa 13:16, care spune că fiara „…a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte.”

Tradus de la: christianheadlines.com

Articol (original) publicat la: 26 iunie 2018

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.