ArticoleBisericaExterneStiri

Sfârșitul veacului?

Mii de suedezi și-au implantat micro-cipul

christianheadlines.com
foto: christianheadlines.com

Mii de suedezi și-au implantat micro-cipuri sub piele pentru a înlocui cardurile, cheile și identificarea personală.

Agenția France-Presse a raportat faptul că în jur de 3000 de cetățeni au luat această decizie din comoditate.

Tot Agenția France-Press (AFP) descrie: „Suedezii au devenit foarte activi în ceea ce privește implantarea de micro-cipuri, ținând foarte puține dezbateri pe tema problemelor ridicate de utilizarea acestora. Aceasta este o țară care râvnește după tehnologie nouă, iar distribuirea datelor cu caracter personal este privită ca un semn al unei societăți transparente.”

Ulrika Celsing, o suedeză cu vârsta de 28 de ani, are un micro-cip în mână. Pentru a intra la locul de muncă, ea trece cu mâna prin fața unui dispozitiv, apoi tastează un cod, raportează AFP. Nu are nevoie de o cheie sau de o carte de identitate.

„A fost distractiv să încerc ceva nou…” – a declarat ea.

V. Tangerman, de la Futurism.com, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la noua tehnologie, care folosește metoda „near-field communication”, deoarece ea „poate fi atacată de hackeri cu ajutorul unui cititor special și al multor tehnici de codare.”

Versetul de referință din discuțiile despre micro-cipuri ale teologilor este Apocalipsa 13:16, care spune că fiara „…a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte.”

Tradus de la: christianheadlines.com

Articol (original) publicat la: 26 iunie 2018

Show More

Lidia Baiaş

“Sunt iubitoare de frumos, de cuvinte frumos alcătuite și, nu în ultimul rând, de oameni frumoși. Sunt absolventă a Facultății de Litere și îmi plac traducerile. La fel ca și voi, sunt în căutarea lui Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii și al perfecțiunii. Știu că doar El ne poate dărui frumosul în viață și binecuvântarea, pe care ne-o dorim cu toții. Am ales să fac parte din echipa Total Schimbat deoarece am vrut să Îl onorez pe Dumnezeu cu talantul pe care mi l-a dăruit. Doresc să fiu o rază de lumină în lumea din ce în ce mai întunecată în care trăim. Prin harul lui Dumnezeu, se poate!”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button