Editoriale

El te așteaptă să te întorci acasă

Sursă foto: Pinterest

Nu poți să Îl pierzi pe Dumnezeu. Pentru că, odată ce I-ai răspuns cu da, El va fi mereu acolo, ascuns în spatele a tot, lucrând la salvarea sufletului tău. Nu poți să Îl pierzi pe Dumnezeu, dar poți să pierzi binecuvântarea. Poți să pierzi o mulțime de momente prețioase petrecute alături de El, poți să pierzi victoriile, poți să pierzi fericirea și pacea.

Dacă alegi să trăiești fără Dumnezeu, cu toate că odinioară I-ai spus da; dacă alegi să mergi de unul singur pe drum, nu te înșela. Dumnezeu nu dispare. El continuă să te urmărească, să te dorească și să lucreze la cercetarea inimii tale. Iar dacă e nevoie, va lua măsuri dificile pentru a ajunge la tine. Tu te poți pierde de Dumnezeu, dar El niciodată nu Se va putea pierde de tine. Pentru că te iubește. Pentru că te vrea în viața Lui; nu va avea liniște până nu te va găsi din nou, până nu te va aduce iarăși acasă.

Poate ai senzația că rătăcești pe undeva de unul singur. Privește mai atent în jurul tău, fă-ți liniște în inimă și ridică-ți glasul spre cer. Ai să realizezi că nu ești singur. În tot acest timp nu ai fost singur, Dumnezeu a fost prin apropiere, așteptând să te întorci la El.

Poate ai ales să nu asculți de Dumnezeu și ai pierdut binecuvântările ce erau puse în dreptul tău. Poate ai călătorit multă vreme de unul singur și ai încetat să mai crezi. Dar știi ceva? Dragostea Lui e motivul pentru care astăzi tu ești aici. Dragostea Lui e motivul pentru care respiri și ai primit o nouă zi. Dragostea Lui e motivul pentru care El te așteaptă să te întorci acasă.

Inimă, oprește-te să mergi spre nicăieri și întoarce-te acasă. Dumnezeul universului dorește să îți scrie povestea vieții. De fapt, El a scris-o deja, când Şi-a trimis Fiul, pe Isus Hristos, să moară pentru tot ce e murdar și întunecat în viața ta. Dragostea Lui a plătit prețul salvării tale, cu sânge. Acum e momentul să predai stiloul și să Îl lași pe Dumnezeu să facă ceea ce știe mai bine: să te salveze și să îți schimbe viața.

Dragostea Lui e motivul pentru care binecuvântările sunt încă în oferta Lui pentru tine. Alege astăzi să asculți de Dumnezeu!

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button