DevotionalePovestiri cu Talc

Pasărea cu aripa frântă

„Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinței Lui … ci are o îndelungă răbdare pentru voi și dorește ca niciunul să nu piară, ci toți să vină la pocăință.” (2 Petru 3.9)

Evanghelistul a cerut permisiunea conducerii închisorii să prezinte cântecul în forma sa modificată. Cererea i-a fost aprobată. A cerut scuze pentru melodia cu un final neoptimist și a prezentat noua variantă. Dumnezeu a lucrat în inimile întemnițaților. În anul 1918, după o prezentare a Evangheliei, evanghelistul a fost salutat de un ofițer. Acesta l-a întrebat dacă îl mai cunoaște. Ofițerul i-a amintit că în urmă cu 18 ani a cântat despre „pasărea cu aripa frântă“. Evanghelistul a mărturisit că regretă și acum cântarea în prima variantă, așa cum a scris-o poetul american.

— Ei bine, zise ofițerul, eu sunt acel fost întemnițat care a întrebat dacă cântecul este adevărat. Dar când ați cântat noua versiune, am crezut în Mântuitorul și prin harul Său am putut să mă ridic.

Da, în viața acelui fost întemnițat s-a schimbat totul. Dintr-un om cu „aripa frântă“ a devenit un brav ostaș al armatei americane. Totul s-a petrecut prin credința în Mântuitorul care oferă o șansă de a fi ridicat din starea veche și adus la o viață nouă. Și tot astfel se va petrece schimbarea de mentalitate în orice inimă care se smerește în fața lui Dumnezeu și Îl primește pe Mântuitorul ca Domn al vieții sale.

GBV – Sămânța Bună, România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button