CampaniiStiri

Donează 2% din impozitul pe venit pentru copiii bolnavi de cancer şi leucemie!

Echipa de misiune ,,Slujire Crestina” va invita sa directionati 2% din impozitul pe venit pentru copiii bolnavi de cancer si leucemie. Asociatia noastra se implica in cazuri umanitare: copiii bolnavi de cancer si leucemie, batranii strazii, copiii strazii, familii sarace, copiii saraci care nu pot merge la scoala, persoane cu handicap, etc.  Toate aceste categorii defavorizate si cazuri umanitare pot fi rezolvate cu ajutorul dumneavoastra, FARA SA TE COSTE NIMIC. Cum? DONEAZA 2% din impozitul pe venit catre asociatia crestina Misiunea Speranta pentru Romania in anul fiscal 2013! Statul roman iti ofera posibilitatea sa DONEZI 2% din impozitul tau pe venit catre un ONG. NU TE COSTA NIMIC! Acesti bani oricum ii dai statului roman. Alege sa DONEZI 2% catre asociatia crestina umanitara Misiunea Speranta pentru Romania si poti deveni partenerul nostru, poti salva sau poti schimba vietile unor oameni care au nevoie de tine!

Promoveaza mai departe in biserica ta, la prietenii, rudele si cunoscutii tai, campania noastra: ,,DONEAZA 2% din impozitul pe venit catre copiii bolnavi de cancer si leucemie”.

CUM POTI DONA CEI 2%?

Acceseaza acest link http://www.slujirecrestina.ro/2-2/ sau viziteaza site-ul nostru www.slujirecrestina.ro, mergi la meniul de sus ,,DIRECTIONEAZA 2%”, descarca formularul de completat de pe site si urmeaza pasii indicati acolo! Formularul este gata completat cu datele noastre, completeaza datele tale si depune-l la agentia fiscala de care apartii, pana maximum in data de 15 mai, 2013!

Prin aceasta donatie vei contribui FARA SA TE COSTE NIMIC la salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, sustinand prin contribuitia ta interventiile chirurgiale sau tratamentul impotriva bolii. Pastreaza aceste cazuri in rugaciunile tale si urmareste regulat actiunile noastre prezentate video pe site!

Iti multumim ca esti partenerul nostru in slujirea semenilor pentru slava si gloria lui Dumnezeu!

Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button