Recenzii Carte

Răscumpărată prin iubire – recenzie carte

Răscumpărată prin iubire, de Francine Rivers

În cartea Răscumpărată prin iubire Francine Rivers pune în scenă o poveste de dragoste inspirată de iubirea dintre Osea și Gomera, personaje ale Vechiului Testament.

Francine Rivers zugrăvește o idilă fermecătoare și cutremurătoare dintre o femeie de moravuri ușoare și un fermier integru și curtenitor care o ia în căsătorie.

Acțiunea romanului începe în anii ’50 ai secolului al nouăsprezecelea, în atmosfera dominată de lăcomie și înverșunare în goana după aur din orașul american, California, într-o perioadă în care dorința de satisfacție trupească, a căutărilor de aur, și nu numai, a devenit curând o sursă de câștig mârșav pentru cei lipsiți de orice scrupule, deprinși să profite de pe urma acelor fete care au fost nevoite să-și vândă trupul și sufletul pentru un loc unde să-și plece capul.

Vândută ca prostituată încă pe vremea când era doar un copil, EA a învățat să se adapteze vremurilor respective, atrăgând atenția tuturor bărbaților care o priveau doar ca un instrument de satisfacere a propriilor pofte. Dar EL, bărbatul la care visau multe femei înțelepte, o vede pentru întâia dată. Și știe că ea este aleasa lui.

Alături de soțul iubitor, speranța ei reînvie pe măsură ce descoperă adevărata dragoste, numai că în scurt timp se lasă copleșită de temeri care o împing înapoi la vechiul mod de trai. – Extras din Prefață

Cartea se poate comanda online pe www.book-house.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button