BisericaRugaciune

În această săptămână ne vom ruga pentru cei convertiţi de la islamism la creştinism

1 Mai 2011. O zi de primăvară minunată şi totodată un real motiv de mulţumire lui Dumnezeu pentru că mai suntem în viaţă prin Harul Său. De aceea vă propun tuturor ca în săptămâna care ne stă în faţă să venim îaintea lui Dumnezeu cu o cauză specială: “O rugăciune pentru cei convertiţi de la Islamism la Creştinism”

Pentru a înţelege mai bine Coranul, Khalid căuta răspunsuri şi a apelat la cei care aveau mai multe cunoştinţe despre el.Într-una din zile Khalid a făcut o vizită unui prieten din copilărie. În casa lui a găsit o carte despre care el credea că este un comentariu la Coran. Totuşi, în timp ce citea acea carte, inima lui a început să bată cu mai multă putere, deoarece în ea găsea răspunsurile la multe dintre întrebările sale. În aceeaşi noapte a avut un vis în care a văzut cuvintele „Eu sunt Dumnezeul pe care îl cauţi, Eu sunt adevărul”.
Prietenul său i-a explicat că probabil era Dumnezeul din Biblie care i s-a descoperit. El l-a invitat să-l primească pe Hristos, iar apoi Khalid a fost primit într-un grup secret de credincioşi.
Rugaţi-vă pentru:

  • credincioşii care se întorc la credință dar nu găsesc o adunare în preajmă.
  • adunările locale să poată intra în contact cu acești oameni și să îşi asume riscul ajutorării lor.

APME – România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button