Cazuri Umanitare

Donează 2 Euro prin SMS la 8829 şi ajut-o pe Mihaela să poată spune „Mama”

DONEAZA 2 EURO PRIN SMS LA 8829, CU TEXTUL MIHAELA

UPDATE 1 septembrie: Dragi prieteni, începând de astăzi, 1 septembrie, pe toată durata lunii, se poate dona prin SMS pentru Mihaela. Trimite acum un SMS la numărul 8829 cu textul MIHAELA și donezi pentru viața ei 2 EURO. Fiecare SMS trimis reprezintă o donație de 2 Euro. Un simplu SMS din partea celor mai mulți dintre noi poate schimba viața ei. Mihaela trebuie să ajungă în China pentru a face implanturi cu celule stem. Acestea o vor ajută să poată merge, să poată vorbi și să poată mesteca mâncarea.

Mihaela s-a născut la un an după ce fratele ei Mihai a ales să plece la îngerași… S-a născut greu, sufocată, înfășurată în jurul gâtului cu cordonul ombilical. Foarte grea a fost și prima zi de viață – cu mască de oxigen pe față în incubator, deși în acte era perfect normală – scor apgar 9. Având experiența fratelui ei, în scurt timp părinții au început să își pună întrebări, văzând că ceva nu este în regulă cu fetița lor. La vârsta de un an, părinții au ajuns în București, unde i-au pus diagnosticul: paralizie cerebrală cauzată de hipoxia din timpul nașterii.
Mihaela a început să crească puțin și să arate ca ,,o legumă”, dependentă de mamă și de puterea ei de recuperare. Apoi au urmat alte întrebări, alte consultații și așteptări până când părinții au aflat că această boală se poate trata în China prin implanturi de celule stem. Părinții au făcut un împrumut și au plecat în China în 2008, unde i s-au făcut Mariei 10 implanturi cu celule stem. Cam după un an de la ultima intervenție din China, au început să se vadă diferențele: Mihaela era mai comunicativă, mai veselă, mai sociabilă, mai atentă și mergea un pic mai bine, chiar dacă tot cu ajutorul ghetuțelor ortopedice.
Deși lucrurile păreau că merg bine, tatăl Mariei și-a părăsit familia, lăsând în urmă o mamă singură cu două fete mici. Mama a trebuit să se descurce singură cu două fetițe, din care una grav bolnavă, complet dependentă 24/24 de mama ei. Aceste momente dificile au trecut, mama recăsătorindu-se. Când lucrurile s-au normalizat, ambii părinți au început din nou să lupte pentru ca Mihaela să poată avea o viață cât mai normală. Și care părinte care își iubește copilul nu ar face orice, nu ar da orice să îl vadă sănătos?!
Acum Mihaela are nevoie de un nou tratament cu celule stem, care se va face în China la Spitalul Beike Biotech. Mihaela încă nu vorbește, nu mestecă mâncarea și încă folosește scutec de unică folosință. Mihaela are nevoie de ajutorul nostru pentru ca să poată avea o viață cât mai normală.
Să își vadă fetița mușcând dintr-un măr, alergând după un fluture, să poată rosti cuvântul MAMA – acesta este visul mamei Mihaelei. Iar noi, împreună, putem împlini acest vis, fiecare din puținul nostru. Vă invităm și vă rugăm ca împreună să luptăm pentru Mihaela.
Donații online cu cardul sau prin PayPal se pot face accesând acest link: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/franga-mihaela/
Donații se pot face în conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank și Banca Transilvania. Denumire: Asoc. Misiunea Speranța pentru România.
CUI: 26044485

BCR (Banca Comercială Română)
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chișineu Criș, jud. Arad

Raiffeisen Bank
IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chișineu Criș, jud. Arad

Banca Transilvania
IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chișineu Criș, jud. Arad

Vă rugăm să specificați pentru cine faceți donația!

Numele tuturor donatorilor vor apărea pe pagina DONATORI

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați:
Telefon: 0749.402.098
Email: [email protected]

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button