Meditatii

Ești specială!

Draga mea,

Știu că lacrimile au lăsat dâre prelungi pe obrajii tăi. Știu că te ascunzi cu rușine și vinovăție în spatele unei oglinzi și speri în sinea ta că nimeni nu va observa suferința din ochii tăi. Trecutul și-a lăsat amprente mult prea adânci în sufletul tău. Speri la un viitor mai bun sau poate nici tu nu mai știi la ce să speri… Vezi cum în fața ochilor tăi se derulează trecutul atât de repede. Închizi ochii, iar suspinul este rugăciunea cea mai potrivită care se poate înălța spre ceruri.

via evangelicalendtimemachine.com

Te simți părăsită și uitată de oameni. Chiar de prieteni, de cei dragi. Tocmai ei, de care aveai nevoie cel mai mult, ți-au întors spatele. Te simți respinsă și trădată. Ți-ai deschis inima firavă și plină de bunătate tocmai față de oamenii nepotriviți, ignoranți și profitori, care ți-au furat vlaga și dorința de a mai trăi. În schimb, ai primit doar pasivitate. Ai crezut că totul e din vina ta, că nu ai oferit îndeajuns, că nu ești suficient de bună pentru cineva, că nu ai îndurat destul. Stop!

Nimeni din lumea aceasta nu are dreptul să îți spună cât ești de suficientă. De fapt, este Unul, Creatorul universului, care ți-a dat viață și ți-a arătat cea mai mare dragoste: te-a iubit atât de mult încât Și-a dat singurul Lui Fiu să moară pentru păcatele tale. La cruce, El a luat rușinea ta și a mea asupra Lui și dorește să ne dea o viață nouă, cu speranță și promisiuni pentru ziua de mâine. Pentru viitor. Pentru eternitate.

Ești o luptătoare adevărată. Ești prețioasă. Nu doar eu spun asta, ci și Dumnezeu. Lacrimile și dorurile îți sfâșie sufletul. În singurătate, când nu mai știi cum să faci față situației, prăbușește-te înaintea Tatălui tău, care te iubește nespus, și lasă-L pe El să îți strângă lacrimile vărsate și să le transforme în adevărate mărgăritare. Aruncă-te în brațele Sale și povestește-I cât de tare te dor rănile. Chiar dacă tu nu îți dai seama, El este deja lângă tine. Îți zâmbește cu bunătate.

Nu uita de adevărata ta identitate: ești fiică de Dumnezeu, iar Tatăl tău va lupta pentru tine. El îți poate ierta greșelile și te poate ajuta să treci cu bine peste acest amalgam de gunoaie, de care te împiedici. Știu, gunoaiele prind miros urât, de aceea ieși de acolo până nu te intoxici cu totul. Scutură-ți veșmintele și lasă-ți mâna într-a Lui. Doar El știe cu adevărat să te îndrume pe drumul cel bun și să îți aducă liniștea de care ai nevoie.

Nu e nevoie să îți ștergi lacrimile pe furiș. Uită-te în oglindă să vezi cât ești de frumoasă și zâmbește printre lacrimi. Vezi? Ai reușit să faci față și acestei zile. Alături de Tatăl tău, vei reuși la fel zilele următoare. Fii tare, suflet prețios!

Ioana Heredea

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button