ExterneStiri

Franklin Graham: Cultura morţii creşte atunci când viziunea asupra lumii îl respinge pe Cristos

Franklin GrahamFiul evanghelistului Billy Graham, spune că America calcă pe urmele Europei în acceptarea culturii morţii zi după zi, iar acest lucru duce la respingerea lui Cristos.

„Nu cred că există vreun dubiu că această creştere în cultura morţii în propria noastră ţară coincide cu îmbrăţişarea unei lumi imorale, păcătoase, cu perspecitva fără Dumnezeu, şi care îl respinge pe Cristos”, a spus Franklin  Graham într-un reportaj pentru CNSNews.com

„La începutul acestui an, Belgia a fost prima ţară care a permis eutanasia la copii, fără limită la vârstă”, a spus acesta. „Sunt îngrijorat că America nu e cu mult în urmă”.

„Mişcarea eutanasiei, denumită acum „moarte cu demnitate”, câştigă teren în anumite state. Iar la fiecare 1.000 de copii născuţi vii în America, 219 sarcini se încheie cu un copil ucis prin avort.”

Franklin Graham a subliniat „explozia cu sânge” a Hollywood-ului şi a  societăţii. De exemplu, 17 milioane de oameni pe data de 12 octombrie, sâmbătă seara, când a fost difuzarea meciului de fotbal, au ales să vizioneze premierea seriei „zombi”, a serialului „Plimbarea morţii”, cu alţi 15 milioane de oameni care au ales acest serial, câteva săptămâni mai târziu.

„Acest program este unul dintre numeroasele programe de televizuine care au atras adepţi care sunt fixaţi pe ideea morţii”, a menţionat Franklin. „Moartea e serioasă. E o afacere eternă. O dată când inimile noastre încetează să mai bată, ne vom găsi pe noi, fie în prezenţa splendorii lui Dumnezeu, fie în iad, departe de prezenţa lui Dumnezeu. Moartea nu este un serial de televizuine. Nu este un subiect de jocuri populare. Este o poartă deschisă către viaţa veşnică sau către chinul veşnic. Iar o cultură care tratează moartea ca o fantezie şi divertisment, o face pe riscul său.”

Tradus de la sursa https://www.lifesitenews.com pentru TotalSchimbat.ro

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button