Articole

La capăt de drum… 2012

end 2012Numărăm pe degete orele care mai sunt până la finele acestui an… 2012. Zbucium mare pentru mulţi, promisiuni multe deseori şi neîmplinite, încercări fără număr pentru mulţi, şi îndoieli… acestea sunt câteva din caracteristicile acestui an pentru unii. De fiecare dată promitem să fim mai buni, mai iertători şi mai iubitori, însă anul trece la fel cum trec şi mulţi alti, problemele cresc, oamenii nu mai iubesc şi merg din rău în mai rău. Ne întrebăm unde este Dumnezeu în toate aceste lucruri! Ai dreptate, El, Dumnezeu, nu e prezent. De mult timp omenirea L-a alungat pe Dumneze din mijlocul lor… nu ne mai pasă de părerea Lui despre noi, nu mai ştim că avem un Ochi care ne veghează mereu, am uitat toate aceste lucruri. Oare de ce ?

Să fie oare anul 2013 un an care se apropie de venirea Domnului ? Da! Aşa este… cu paşi repezi şi grăbiţi clipele noastre se taie treptat şi Isus este gata să apară pe norii cerului pentru a-Şi răpi mireasa care trăieşte şi îşi chinuieşte sufletul într-o lume coruptă şi plină de murdăria lumii păcătoase…

Dacă în 2012 nu ai realizat acest lucru, mai ai puţin timp să o faci! Primeşte-L pe Mântuitor şi trăieşte aşa cum El doreşte!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button