ArticoleMeditatii

Meditaţie – 07.01.2018

„Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

 

De multe ori, ne întrebăm care este scopul de a ne aduna împreună, ce vrea de fapt Dumnezeu să ne înveţe când suntem adunaţi laolaltă! Cei mai mulţi care nu Îl cunosc pe Dumnezeu atunci cand aud că trebuie să fie împreună cu aceia care cheamă numele Domnului, afirmă că aceste lucruri sunt demodate sau învechite.

Biserica, este ceva ce reprezintă puterea lui Dumnezeu, unitatea creştină care aduce propăşire şi zidire sufletească acelora care caută să aibă aceea unitate a Duhului prin legătura păcii. Afirmaţiile multor „creştini” care spun că mersul la biserică nu este aşa de important, şi că poţi să ai o creştere spirituală şi în familie, şi stând acasă, este falsă.

Chiar Domnul Isus a spus si a afirmat căci părtăşia este o lucrare, o instituţie tot la fel de importantă ca şi familia. Dacă în familie, părinţii şi copiii se cunosc reciproc în multe detalii, tot aşa şi în biserică părtăşia dintre fraţi şi legătura este ceva care ajută la creşterea în credinţă şi spre zidirea sufletelor care doresc să aibă această legătură.

Mai mult decât atât, Cuvantul lui Dumnezeu spune căci aceia care se vor uni în rugăciune şi vor cere un lucru dupa voia lui Dumnezeu, El, Dumnezeu va fa credincios să îl dea acelora care îl cer. Dar cerem oare de multe ori lucruri după voia lui, sau cerem mereu şi mereu doar ceea ce ni se pare noua că vrem să avem şi să dobândim.

Haideţi ca în această zi, să cerem din mâna lui Dumnezeu ceea ce avem nevoie spiritual!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button