ArticoleMeditatii

Retrospectivă la final de an – 2017

Ca în fiecare an, avem obiceiul de a ne verifica viaţa sau anul care tocmai a trecut, prin ceea ce am realizat sau prin ceea ce am omis să facem. De multe ori, la fiecare început de an avem dorinţe şi facem de multe ori juruinţe care din păcate nu ne putem ţine de ele, şi nu putem să le ducem la împlinire.

Pentru unii, 2017 a fost mai bun, pentru alţii poate mai bogat sau mai sărac, ori un an ca toţi anii, acei ani care îi laşi să treacă fără să îţi dai silinţa să faci ceva pentru sufletul tău.

 Pentru noi ca şi creştini, aceia care doresc să-L întâmpine pe Mântuitorul, este un avantaj că ne apropiem mai aproape de veşnicie. Dar oare câţi mai sunt aceia care doresc acest lucru? Mai suntem oare fascinaţi de ceea ce Dumnezeu a pregătit pentru noi, sau trăim doar cu o speranţă că totul va fi bine în final.

Dacă 2017 a fost mai sărac spiritual, dacă 2017 a fost un an cu călcări de juruinţe, haideţi să pornim în 2018 cu dorinţa de a lua mai în serios toate aceste calităţi pe care trebuie să le avem în viaţa noastră şi toate aceste juruinţe pe care vrem să le facem înaintea lui Dumnezeu.

La Mulţi Ani, binecuvântaţi de Domnul Isus!

 

Echipa Total Schimbat

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button