Cazuri UmanitareStiri

Strigătul disperat al unei mame: „Cade casa peste noi“

  • Nume si prenume: Cade casa peste noi!
  • Asistent social:426.920
  • Telefon mama:875.522
  • Localitatea: Vulturesti
  • Nevoi concrete: 30 de saci de ciment / 6 plase fier beton la 6 m lungime / 5 cupe de nisip / 4 cupe de balastru / Lemn (scanduri) / Costuri manopera / Alte materiale de constructii.

Detalii importante:

Doamna Constanta sufera de o boala numita dermatomiozita handicap de gradul II, iar baiatul s-a imbolnavit din cauza conditiilor precare de locuit.

  • Numar membri familie: 2
  • Beneficiari directi: 2
  • Mediu: Rural
  • Posibilitate de voluntariat: Da
  • Adresa beneficiarului : Vulturesti, jud. Vaslui
  • Povestea cazului:

Constanta Suiu impreuna cu fiul ei in varsta de 17 ani locuiesc in localitatea Vulturesti jud. Vaslui. Cei doi locuiesc intr-o casa darapanata, veche de peste 150 de ani cu peretii plini de igrasie si mucegai iar tavanul se poate prabusi in orice moment peste ei. Din cauza ca peretii sunt plini de mucegai si igrasie baietelul s-a imbolnavit iar mama a fost nevoita sa cheltuiasca foarte multi bani pe medicamente.

Doamna Constanta este o mama care incearca din rasputeri sa isi consolideze casuta in care sa poata locui in conditii normale impreuna cu fiul ei.

Avand in vedere faptul ca femeia sufera de o boala numita dermatomiozita handicap de gradul II, aceasta are  un venit lunar foarte mic,de doar de 272 lei si alocatia copilului. In acest context nu are posibilitatea de a-si consolida casuta singura.

Facem un apel de suflet la toti cei care pot si doresc sa ajute aceasta familie, sa o faca fie direct cu materiale de constructie, fie cu fonduri pentru cumpararea de materiale de constructie. Cei care locuiti in zona Moldovei, in mod special in jud. Vaslui, puteti sa vizitati si sa ajutati personal aceasta familie in comuna Vulturesti (la 8 km de orasul Negresti).

Mama ne-a spus cu lacrimi in ochi:”Eu sunt bolnava si nu am sperante, dar baiatul meu ar merita o viata mai buna, de la bunul Dumnezeu”.

La vechea locuinta se va turna de jur impreur o fundatie de consolidare, si se va reface peretele care sta sa cada peste ei.

Donatii se pot face online cu cardul, prin PayPal sau prin transfer bancar, accesand acest link: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/suiu-constanta/

Donatii se pot face in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania. Denumire: Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania

CUI: 26044485

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Telefon: 0749.402.098

Email: [email protected]

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button