ArticoleMeditatii

Pe cine căutați?

„Iată Mielul lui Dumnezeu!“ Cei doi ucenici l-au auzit rostind aceste vorbe și au mers după Isus. (Ioan 1.36-37)

Privindu-L cu atenție pe Mântuitorul în lucrările Sale minunate, credința recunoaște în El pe Mielul lui Dumnezeu, Acela pe care Dumnezeu L-a ales pentru a săvârși lucrarea răscumpărării. Toată desăvârșirea lucrării Sale Îl arată ca Mielul lui Dumnezeu. Contemplându-L astfel și cugetând la lucrările Sale te simți îndemnat să mergi după Isus. Aceasta este învățătura simbolică pe care ne-o dă comportamentul celor doi ucenici.

Pe cine cauți tu, drag cititor? Dorești să fii și tu acolo unde Se află Mântuitorul? Atunci urmează-L! El este acum sus, la dreapta lui Dumnezeu, încununat cu slavă și cu cinste. Dar Domnul este și aici jos, acolo, unde sunt adunați doi sau trei în Numele Său; El este și la aceia a căror inimă L-au primit ca pe Mântuitorul lor personal. Locul de ședere al Domnului era odinioară ascuns de lume. Și astăzi este ascuns de lume, dar ai Săi îl cunosc și știu să vorbească de bucuria de a fi în apropierea Domnului. Astfel de bărbați și femei care L-au găsit pe Mântuitorul pot să vorbească despre lucrarea transformatoare, pe care Domnul a făcut-o în viața lor. Caută-L și tu, cititorule, și totul se va schimba în viața ta. Totul în lume se schimbă, dar Mântuitorul și viața veșnică, pe care El o dăruiește, rămân pentru totdeauna.

Extras din Samanta Buna, GBV Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button