Cazuri UmanitareStiri

Ajutorul tău îi poate salva viața lui David, un copil care se luptă cu o forma rară de cancer osos

david2David Cret este un copil de numai 10 ani din orasul Sebis, jud. Arad, care a fost diagnosticat cu o forma foarte rara de cancer osos. Totul a inceput prin dureri la picioare. Parintii lui David au crezut in prima faza ca aceste dureri sunt din cauza cresterii. Insa, cu timpul aceste dureri s-au agravat, au fost la medic, a primit tratament, insa starea lui se inrautatea zi de zi. In urma unor investigatii amanuntite a fost diagnosticat cu ,,osteosarcom osteogenic tibie proximală dreapta”, o formă de chist tumoral osos. A fost internat mai multe luni de zile la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara, insa unica lui sansa era operatia in Italia. Cu ajutorul sponsorilor si donatorilor nostri, David a ajuns in Italia unde i s-a scos tibia cu tumoarea canceroasa, fiind inlocuita cu o proteza de os uman. Desi operatia a reusit, situatia lui David este critica in continuare, pentru ca la nivel microscopic 10% din celulele din sange sunt canceroase. David este nevoit sa suporte in continuare cure cu citostatice si tratamente la Spitalul Lois Turcanu din Timisoara. Familia lui David a ajuns la limita posibilitatilor financiare, pentru ca doar citostaticile sunt gratis, restul tratamentului lunar trebuie suportat de catre parinti. Este nevoie de acum inainte de cel putin un an de zile de tratament. Mai mult decat atat, la cel mult doua luni de zile David trebuie sa mearga in Italia la control, analize si tratament, ceea ce necesita costuri si mai mari pentru parintii lui David. Tratamentul lunar si costurile aferente pentru ca viata lui David sa poata fi salvata, se ridica la 800 de euro, bani pe care parintii lui David nu ii au. Doar tatal lui David este cel care lucreaza pe un salariu minim pe economie.

Va invitam si va rugam sa fiti alaturi de David, pentru ca viata lui sa poata fi salvata.

Pentru un an de zile este nevoie de suma de 9.600 de euro.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe email: [email protected], telefon: 0749.402.098

Cei care doriti sa faceti donatii pentru salvarea lui David, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. Doneaza prin transfer bancar, folosind conturile de mai jos, deschise pe numele asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania, la BCR sau Raiffeisen Bank.

BCR:

  • IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
  • IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
  • COD SWIFT: RNCBROBU

Raiffeisen Bank:

  • Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
  • Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
  • Code Swift: RZBRROBU

Banca Transilvania:

  • Cont in RON: RO18BTRLRONCRT0365344401
  • Cont in EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
  • Code Swift: BTRLRO22
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button