ExterneStiri

Un grup de creştini au fost arestaţi în timp ce răspândeau magia Crăciunului

Membrii unui grup creştin din Calgary au fost perturbaţi de la colindat şi citirea Bibliei în atriumul Primăriei, când poliţia şi funcţionarii securităţii au arestat o parte din membri, acuzându-i de violare de domiciliu, raportează Life Site News.

Oficialii oraşului susţin că grupul a fost avertizat anterior, la un eveniment similar, că trebuie să se aplice o permisiune pentru organizarea evenimentului în clădirea Primăriei.

„Aceştia nu au optat pentru permisiune şi au fost notificaţi după evenimentul de săptămâna trecută”, a afirmat Owen Key, director zonal al companiei de securitate Calgary Herald. „Ei au repetat şi azi, neoptând pentru depunerea unei cereri care să fie aprobată, alegând să îşi susţină programul în atriumul Primăriei”.

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button