Cazuri Umanitare

Situaţia a patru copii crescuţi de bunica lor

tincovaDoamna Elena este o bunicuta care isi creste singura de mici 4 nepotei parasiti de parintii lor. Desi are 72 de ani si este bolnava, doamna Elena se lupta zi de zi sa poata sa le puna ceva de mancare pe masa. Cu greu reuseste lucrul acesta doar din mica ei pensie. Luna de luna cumpara de mancare pentru copii pe credit de la magazinul din sat. Recent ne-a marturisit ca de cateva zile au mancat numai cartofi fierti si nu avut ce sa le puna copiilor la pachet pentru scoala. De rusine, nu mai indrazneste sa ceara alimente pe credit de la magazin, unde are datorii de cateva sute de lei, iar luna de luna doar o parte din ele reuseste sa le acopera din pensia ei. Scaparea lor suntem noi, cei care putem pune mana de la mana sa le cumparam alimente si in felul acesta doamna Elena sa isi poata acoperi datoriile acumulate la magazin. Sarbatorile de Pasti sunt umbrite pentru acesti copii pentru ca cel mai probabil vom manca paine goala sau cartofi fierti. Pastele este ocazia cand ne putem deschide inima pentru a-i ajuta pe cei aflati in nevoie. Facem un apel la toti cei care pot si doresc sa ajute acesti copii, sa ajute aceasta bunicuta pentru a le putea oferi nepoteilor ei de mancare zi de zi.

Cum putem ajuta:

– Cei care locuiti in zona Caransebes, Lugoj sau Timisoara, puteti vizita si puteti ajuta personal acesti copii, care locuiesc in satul Tincova, jud. Caras Severin. Cea mai mare nevoie a lor sunt alimentele, orice fel de alimente. Au nevoie si de imbracaminte si de incaltaminte.

– Cei care locuiti in alte zone si doriti sa ajutati direct cu alimente, le puteti trimite prin posta sau curieri. Detalii pe email: [email protected] sau telefon: 0749 402 098 / 0766 365 833Folosind modalitatile de donatii de mai jos, pentru cumpararea alimentelor:

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. Doneaza prin transfer bancar, in conturile de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank si BCR, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

BCR

  • IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
  • IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
  • COD SWIFT: RNCBROBU

Raiffeisen Bank

  • IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
  • IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 975
  • Code Swift: RZBRROBU

Asa dupa cum am obisnuit pana acum, dupa realizarea acestei campanii, vom reveni un un material video de prezentare si de multumire din partea acestei familii.

Cu respect
Echipa Slujire Crestina

Tel: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button