Cazuri Umanitare

Situaţia disperată a patru fetiţe părăsite de tatăl lor

Tatal le-a dat foc la haine, la incaltaminte si la rechizitele scolare dupa care le-a alungat in strada fara bani si fara mancare. Acum asteapta mila oamenilor cu suflet  mare!

simona-caz-umanitarPatru fetite impreuna cu mama lor au fost date afara din casa si parasite de tatal lor care are probleme cu alcoolul. Dupa batai repetate si amenintari cu moartea, tatal si-a alungat din casa proprii copii, fara sa ii pese de soarta lor, unde vor merge sau ce vor manca. Le-a izgonit afara din casa, le-a dat foc la haine, la incaltaminte si la rechizitele scolare si le-a amenintat ca daca indraznesc sa se intoarca acasa le omoara. Mama si-a luat fetitele in graba doar cu hainele de pe ele si s-a urcat in tren spre Arad. Au ajuns in gara unde au stat o zi fara sa manance nimic. Politia CF a chemat protectia sociala, iar mama si cele 4 fetite au ajuns in final la un centru de zi din Zadareni, jud. Arad. O familie cu suflet mare din aceasta localitate, dupa ce a auzit de cazul lor, i-a fost mila si le-a oferit o locuinta temporara in localitate. Acum, mama si cele 4 fetite incearca sa isi refaca viata, sa o ia de la inceput, iar fetele au fost inscrise la scoala din Zadareni. Cele 4 fetite impreuna cu mama lor au nevoie urgenta de ajutorul nostru. Nu au haine si incaltaminte cu ce sa mearga la scoala pentru tatal le-a ars toate hainele. Nu au rechizite scoalare pentru ca si acestea au fost arse de tatal lor inainte de a fi alungate din casa. Au nevoie urgenta de alimente: faina, ulei, zahar, fasole, cartofi, paste fainoase, etc. Fetitele sunt de 7, 8, 13, 17 ani. La incaltamite este nevoie de numerele: 32, 33, 36 si 37.

Facem un apel la toti cei care doresc sa ajute aceasta familie, sa ne contacteze pe email la: [email protected], sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care locuiti in zona Arad, puteti ajuta in mod personal aceasta familie.

Nevoi urgente:

  • Alimente;
  • Incaltaminte pentru fete (numerele 32, 33, 36, 37)
  • Imbracaminte pentru fete;
  • Rechizite scolare;
  • Un frigider;
  • O masina de spalat.
  • Orice alte lucruri sunt bine venite!

Cei care doriti, puteti sa ajutati aceasta familie donand fonduri pentru cumpararea de alimente, folosind conturile de mai jos deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”. Noi vom cumpara alimentele, le vom oferi, iar intreaga actiune va fi filmata si un material video de multumire va fi postat la final pe site-ul nostru, pentru ca dvs, sponsorii si donatorii sa vedeti felul in care aceasta familie a fost ajutata.

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
3. Doneaza prin transfer bancar, folosind conturile de mai jos, deschise pe numele asociatiei crestine umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, la BCR si la Raiffeisen Bank:

BCR:

  • IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
  • IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
  • COD SWIFT: RNCBROBU

Raifeisen Bank:

  • Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
  • Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
  • Code Swift: RZBRROBU

Cu respect
Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button