CampaniiStiri

Apel către Pakistan: Opriți ”crimele de onoare”! – Semnează urgent petiţia !

18883_18884_Photos-6-1_5_600x315_1_460x230

Ca pedeapsă pentru că s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea, tatăl Sabei a împușcat-o în cap, a pus-o într-un sac și a aruncat-o în râu. Apoi a scăpat nepedepsit, din cauza unei portițe din legislația pakistaneză care permite bărbaților să comită așa-numitele ”crime de onoare”. În mod miraculos, Saba a reușit să supraviețuiască și să aducă tuturor speranța că aceste atrocități nu vor mai fi posibile! În următoarele patru zile, o putem ajuta să schimbe soarta femeilor din Pakistan.

Povestea Sabei e prezentată într-un documentar nominalizat la Oscar și a făcut ocolul presei internaționale. Premierul pakistanez a răspuns promițând să pună capăt acestor crime odioase, iar surse din interior spun că i-a încredințat fiicei sale sarcina de a se implica în procesul de reformă. Activiștii se tem însă că proiectul de lege nu va fi adoptat decât dacă presiunea publică va rămâne la cote ridicate și acest subiect va primi și mai multă atenție în preajma Oscarurilor.

Hai să strângem un milion de semnături pentru a susține schimbările legislative înaintea începerii ceremoniei de duminică. Vom aduce povestea Sabei în atenția întregii lumi și vom înmâna apoi petiția noastră premierului pakistanez. Semnați apelul urgent și trimiteți vestea mai departe, înainte să pierdem această șansă.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button