ExterneStiri

Hajnalka şi Mihai Dumitriu în pregătire pentru Papua Noua Guinee

statistica-traducerii-bibliei-768x422Hajni și Mihai sunt membrii ai Bisericii Baptiste Speranța Oradea și s-au alăturat Wycliffe din 2011, respectiv 2013. Ei doresc să meargă pe câmpul de misiune în Papua Noua Guinee (PNG), pe termen lung,  în domeniul Promovarea folosirii Scripturii. Sunt în perioada de extindere a echipei de susținere regulată/lunară financiară și în rugăciune, pentru a putea pleca, deoarece Wycliffe nu are fonduri proprii pentru finanțarea misionarilor. Vă invităm să vă alăturați lor!

Papua Noua Guinee este situată în zona  Pacific, la granița cu Asia de Sud-Est și este una din țările cu cele mai mari nevoi privind accesul la Biblie și de lucrători în domeniul folosirii Scripturii. În această țară se vorbesc peste 800 de limbi.

20% dintre limbile lumii fără acces la Scriptură sunt în PNG.

Mai multe detalii puteti citi, aici

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button