Cazuri UmanitareStiri

O familie de bătrȃni de 92 de ani au nevoie urgentă de lemne pentru această iarnă

cornelUPDATE: O echipa a asociatiei noastre din Caransebes s-a deplasat de curand la aceasta familie cu alimente si i-a gasit stand imbracati in casa cu haine groase si facand foc cu niste crengi din curte.

UPDATE: Voluntari din Caransebes se vor deplasa regulat cu alimente la aceasta familie de batrani ai nimanui.

In urma cu putin timp am vizitat cateva familii sarace din jud. Caras Severin, in satul Tincova. La un moment dat, in timp ce conduceam, am vazut pe sosea un batran care se misca in toate partile cu un lemn greu in spate. Facea pasi foarte mici si prima impresie a fost ca ori este beat ori este atat de batran ca abia se misca. Am oprit masina la o anumita distanta de el si l-am urmarit. Nu era beat, era un batranel simpatic de 92 de ani. Am intrat la vecini si am intrebat cateva lucruri despre acest batranel care aduce un lemn de foc pe spate. Am aflat de la vecini ca este o familie sot sotie care nu au pe nimeni.  Baiatul le-a murit iar nepotii nu ii ajuta. In urma cu cateva luni, au intrat 2 persoane in casa, si pe motiv ca vor sa le schimbe niste bani, i-au urmarit pe batrani unde aveau banii pus si le-au furat 7000 de lei, practic, toate economiile lor. Asa ca, in iarna aceasta nu au bani sa isi cumpere lemne de foc. Apoi am intrat la aceasta familie sa ii cunosc personal. Cu greu am reusit sa le castig increderea dupa cele petrecute cu furtul banilor. Am intrat in curte, am intrebat si am verificat daca au lemne de foc. Nu aveau absolut nici un lemn, decat cel tocmai adus in spate de domnul Cornel, care era un lemn verde. Situatia acestei familii de batrani ne-a impresionat pana la lacrimi, si ne dorim din toata inima sa putem cumpara lemnele de foc necesare pentru aceasta familie de batrani.  Vom avea nevoie de 1200 de lei pentru cumpararea lemnelor.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0749 402 098

Cei care doriti sa faceti donatii, puteti folosi modalitatile de mai jos:

  1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

 Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

Code Swift: RZBRROBU

Cu respect

Echipa SPR

www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button