Meditatii

Să fii ”Cool”?

cool imageAuzim de multe ori cuvinte ca “cool” , “mişto”, “la modă”, etc. Însă vom vorbi puţin despre ce înseamnă să fii cool. Vă doriţi să deveniţi “cool” ? Ei bine, aşa ceva nu există. În Psalmul 139, Dumnezeu spune că fiecare dintre noi suntem “o faptură minunată”. În gramatica oricărei limbi, “minunat” este un adjectiv la superlativul absolut, adică, pentru acest cuvȃnt nu există un grad de comparaţie mai mare, sau mai înalt. Deci dacă Dumnezeu spune că suntem “minunaţi”, oare chiar trebuie să ne chinuim să devenim mai “minunaţi”? Ar fi un non-sens. Aşadar, încercarea de a deveni mai “minunaţi” este o etichetă pe care deja o deţinem sub o formă divină şi glorioasă. “Cool”, un cuvȃnt popular poate în zilele noastre este o etichetă falsă sub o altă formă, dar nici într-un caz o formă divină, o formă lumească care induce lumea în eroare sufletească.

Mulţi doresc să fie “cool” prin simplu fapt că vor fi în centrul atenţiei, că vor deveni vedete poate la un moment dat. Însă, ce folos acest “cool” cȃnd inima nu este deloc pe placul Dumnezeului viu care nu doreşte să fim “cool” ci doreşte să fim doar “o făptură minunată”.

Cu prietenie,
”O Faptura Minunata!”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button