Editoriale

Ȋncrederea în Dumnezeu şi nădejdea aşteptării

trustȊncrederea, ca de altfel a fi credul sunt lucruri asemănătoare, şi totuşi în lumea noastră prea greu îţi câştigi acest titlu de om credul sau un om de încredere. Ȋntr-adevăr, prin firea pământească şi faptul că suntem creaţi din ţărână, rezultă acest fapt că nu putem fi perfecti, şi totuşi, trebuie să mergem spre sfinţire şi să căutăm să fim cât mai mult asemănători divinităţii.

A crede cu adevărat un lucru necesită credinţă, şi credinţa aceasta nu vine decât prin auzirea lucrurilor adevărate. Sunt mulţi oameni care nu au încredere în Dumnezeu, nu cred absolut deloc făgăduinţa veşnică, şi totuşi cred că merg bine. Avem de multe ori o credinţă eronată, credem lucruri care nu îşi au rostul în mintea noastră şi înlăturăm lucrurile care sunt vrednice de crezare pentru a putea benificia de o veşnicie minunată.

A te încrede în Dumnezeu este ceva ceea ce cu adevărat îţi dă putere să mergi înainte, îţi dă acea putere şi credinţă care te face să ai nadejdea că la finalul călătoriei tale Ȋl vei putea întâlni faţă în faţă pe acela care cu adevărat Ţi-a pus această încredere în inimă.

Nădejdea creştinului este întotdeauna arzatoare şi dorinţa de a ajunge la finalul călătoriei, ar trebui să ne facă conştienţi de faptul că suntem într-o lume care este împotriva lui Dumnezeu. Ne minunăm de faptul că Dumnezeu a creat atâtea lucrui minunate, dar uităm să Ȋi mulţumim pentru acest lucru. Avem lucruri care cu adevărat ar trebui să fie motive de mulţumire în fiecare zi. Un simplu motiv dar cu adevărat măreţ pentru noi este aerul care îl putem respira în fiecare zi. Tindem să credem că lucrurile vin de la sine şi sunt lucrui normale, dar în realitatea cuvântului sunt diferite. Multe din aceste minunate daruri ni se par banalitaţi, dar în fond sunt lucruri măreţe care sunt venite de la Dumnezeu.

Mulţumitori de fiecare lucru în parte venit de la Dumnezeu, atât pentru binele pământesc cât şi pentru încercările care ne lovesc poate mereau, se cade să venim cu mulţumiri înaintea lui Dumnezeu pentru că toate lucrurile lucrează spre binele nostru.

Haideţi să mergem cu toţi cu mulţumire înaintea lui Dumnezeu şi să-I fim recunoscători pentru toate lucrurile care le primim zilnic în dar, şi mulţumirea noastră să se vadă mai mult în încrederea în Cuvântul lui Dumnezeu, iar ca drept rezultat să venim înaintea lumii cu roadele Duhului Sfânt!

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Articole Aleatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Close
Back to top button

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro

Close
Close