Editoriale

An nou cu juruinţe

meditatieSuntem la începutul unui nou an, un nou drum pentru unii, pentru alţii o nouă repetare a multor lucruri. De obicei oamenii îşi fac planuri, notează în agende obiectivele unui nou an. Alţii promit că se vor face mai buni, că se vor schimba în mai bine, vor face lucruri mai bune pentru alţii şi aşa mai departe. Mulţi promitem, facem juruinţe şi de cele mai multe ori, când ajungem la capăt de drum ne dăm seama că promisiunile noastre şi juruinţele noastre au rămas acolo unde le-am făcut.

Promisiunile şi juruinţele de multe ori, pot fi dăunătoare, în sensul că nu le putem împlini sau putem chiar să uităm ceea ce am promis. Dumnezeu ne reaminteşte de multe ori, şi ne spune că mai bine să nu facem o juruinţă dacă ştim că nu ne putem ţine de ea. Totuşi, pentru a împlini anumite lucruri şi chiar pentru a putea duce la capăt juruinţele avem nevoie de ajutor din partea lui Dumnezeu!

Dacă vrem să facem juruinţe, este mai bine ca mai întâi să cerem ajutorul Lui pentru a putea avea puterea necesată ca să ne împlinim juruinţele.

Aşadar, acum când suntem la început de drum haideţi să facem juruinţele şi promisiunile cu înţelepciune, fără a ne avânta să facem aceste promisiuni în grabă, şi mai mult decât atât, haideţi să cerem putere de la Dumnezeu să le putem împlini şi duce la bun sfârşit!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button