Articole

Comori zilnice pentru rugăciune

Tînărul misionar englez George Atley lucra la MisiuneaCentrală Africană. Într-o zi a fost atacat de 170 de membri ai unuitrib. Aceştia se aflau insă la mîina lui pentru că tînărul englez eraînarmat cu o puşcă automată încărcată. Probabil că a cîntăritrapid şi lucid situaţia şi a ajuns la concluzia că, dacă îi va omorî, vaface misiunii mult mai mult rău deît daca le-ar permite să-i eaviaţa.

Cînd i-a fost găsit trupul, arma era incă incărcată.  Ce exemplu măreţ de lepădare de sine! Tînărul acesta si-a datviaţa pentru ca lucrarea misiunii să poată continua. Da, viaţa decreştin cere sacrificii. Sacrificiul nu se află în cărţi, în crezuri, îndoctrine, în cuvinte. Se găseşte în trăirea noastră zilnică, cîndsuntem dispuşi să ne pierdem vieţile ca să le cîştigăm. Dragostea pentru Hristos cere viaţa mea, sufletul meu, tot ce sunt eu.

Rugăciune: Dumnezeule veşnic, în a cărui prezenţă venimpentru călăuzire, pune pe buzele noastre Cuvîntul Tău. LasăDuhul Tău peste minţile noastre şi ridică sufletele noastre spreceruri. Fie ca Harul Tău să învioreze inimile noastre slăbite. Înnumele lui Isus Hristos, Domnul nostru.   Amin.

Sursa: Resurse Crestine

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button