PromotiiStiri

S-a lansat prima Librărie de Biblii

Biblia - libraria de biblii400 de modele si culori de Biblii, colorate diversificat, stau la dispoziția iubitorilor Scripturii pe rafturile Librariei de Biblii. Deși funcționează de scurt timp, Librăria de Biblii este modalitatea prin care mulți oameni aleg să îi ajute câțiva micuți, bolnavi de cancer și leucemie, dat fiind că fiecare biblie cumpărată de aici reprezintă o donație pentru aceștia. Scopul principal al acestei librării de Biblii este caritatea și este prima librărie prin intermediul căreia se comercializează numai Biblii, fiind și singura din țară cu acest profil.

Printre modelele de Biblii găsite aici, putem enumera:

  • Biblia cu explicații – este una dintre cele mai căutate modele, atât datorită aspectului – are fermoar – și faptului că este din piele, cât și datorită concordanței.
  • Biblia pentru copii – o metodă frumoasă și ușor de folosit de a aduce înaintea copiilor istoria biblică, Biblia pentru copii este special concepută pe înțelesul celor mici.
  • Biblia cu concordanță – designul din piele și concordanța sunt atuurile pentru care este căutată, conținând pe lângă acestea și materiale ajutătoare, explicații, hărți color, unități de măsură din vremurile biblice etc.
  • Biblia de lux – este din piele și are un design elegant. De asemenea, cuprinde concodranță, explicații și materiale ajutătoare.
  • Biblia de buzunar – este concepută special pentru a fi purtată oriunde, având o mărime mică sau foarte mică. Este confecționată din piele și are fermoar.

Mai mult, indiferent de locația celui interesat să cumpere o Biblie, e nevoie doar de acces la internet pentru a intra pe siteul LIBRĂRIEI DE BIBLII și a-și alege dintre modelele, culorile și dimensiunile din stoc, comanda onorându-se atât în țară cât și oriunde altundeva în lume, prin Poșta Română sau Curier Rapid.

Cumpără o Biblie și vei dărui unui copil șansa la viață. Citește-o și vei găsi Viața!

Va invitam sa vizitati Libraria de Biblii la adresa de web site: www.librariadebiblii.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button