Editoriale

Senzual, sexual şi minor

child and tvTrăim vremuri grele, vremuri în care etica morală, buna cuviinţă, simţământul şi omul moral se degradează pe zi ce trece. Putem să spunem că avem încă legi care condamnă violul, dar noi îi dăm aripi, avem legi care interzic prostituţia dar noi pregătim platforma. Am să vă spun “de ce?”.

Părinţii care vor să îşi crească copii chiar sub etica morală creştină, îşi vor proteja copii de scene indecente poate prezente la Tv, dar totuşi, îi vor lăsa toată ziua la desene, care fără şă-şi dea seama, conţin aproape tot aceleaşi scene de senzualitate şi sexualitate în masă. Pe vremea când eram eu copil auzeam de desenele “Tom and Jerry” (totuşi nu le-am văzut pentru că am crescut fără TV – spre binele meu, pot să spun) care erau poate preferatele în anii generaţiei noastre. Lucrurile s-au schimbat şi în rândul desenelor astăzi. Vedem tot felul de monştrii în desenele pentru copii, tot felul de emisiuni cu “fetiţe” aproape dezbrăcate decât îmbrăcate, tot felul de concerte ale lumii “disney”, în care artiştii şi artistele sunt la fel de îmbrăcate ca lumea nebună care apare îmbrăcată aproape în costumul lui adam pe micile ecrane din emisiunile de top în lume.

O lume nebună care injectează copii încă din primii ani de viaţă cu scene care mai târziu în viaţă, vor vrea să le pună în funcţiune. Ne întrebăm de ce de multe ori auzim de violuri, de crime, prostituţie, homosexualitate, şi tot felul de lucruri care poate de multe ori “realitatea bate filmul”.?!

Sigur, sunt mulţi factori care contrinuie la aceste murdării, însă degradarea minţii celor mici este în stare de alertă prin ceea ce vizionează pe micile ecrane TV, şi asta numai în categoria “desene”.

Cei care sunteţi părinţi, sau viitori părinţi, gândiţi-vă bine înainte de a vă lăsa copilul în faţa acestor desene! Nu fiţi mulţumiţi că le daţi telecomanda în mână, lăsându-i ore în şir la TV, fiind liniştiţi să vă rezolvaţi problemele voastre gospodăreşti, nefiind deranjaţi de plânsetele copiilor, şi de deranjul lor!

Gândiţi-vă că trebuie să investiţi ce este mai bun în copiii dumneavoastră, şi ei merită să primească ce este mai bun şi mai moral, nu pleava lumii !!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button