BisericaRugaciune

28 noiembrie 2014: Ziua de rugăciune pentru pace între naţiuni şi ţări, familii şi biserici

prayZiua de 28 noiembrie 2014, va ziua unui maraton de rugăciune numit „Fericiţi sunt făcătorii de pace”, în care participanţii se vor ruga pentru pacea între naţiuni şi ţări, familii şi biserici, raportează The Christian Telegraph.
Organizatorii au spus că această acţiune va fi lipsită de conotaţii naţionale, religioase sau politice, avându-se în vedere doar dorinţa de a fi pace între biserici, familii, naţiuni şi ţări diferite.
Serghei Shydlouskiy, liderul acestui maraton de rugăciune va începe cele 24 de ore de rugăciune non-stop, în direct pe canalul Bog.Tv (http://bog.tv/), orele 15 (Washington), 20 (GMT), 21 (Kiev), 22 (MCK). Oricine va putea să adere la acest maraton de rugăciune de menţinere a păcii. De asemenea, de-a lungul celor 24 de ore în rugăciune, se vor face rugăciuni pentru nevoile personale ale protestatarilor din toate colţurile lumii, se mai arată în raportul oficial.
„Conflictele socio-politice au adus o mulţime de distrugeri şi degradarea relaţiilor dintre familii, oraşe, ţări, naţiuni şi chiar biserici. Pentru o lungă perioadă de timp, vom culege roadele acestor întreruperi. Există o mare ură şi duşmănie care s-a semănat între aceste lucruri. Dumnezeu îi iubeşte pe oameni, indiferent de naţionalitatea lor, de politica lor sau convingerile religioase. Acest maraton de rugăciune este o manifestare a milei Sale. Eu cred în realitatea, puterea şi bunătatea lui Dumnezeu care îi iubeşte pe toţi şi răspunde rugăciunilor într-adevăr. Sper şi aştept ca răspunsul maratonului de rugăciune va aduce mai puţină suferinţă în aceste cauze, iar dragostea şi pacea lui Dumnezeu va fi mai populată în lume. Alăturaţi-vă acuma!”, a mai spus Serghei Shydlouskiy.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button