Editoriale

Arta exagerării

2Poate Hollywood-ul ne ajută mult la exagerări; la a face din ţănţar arăsar. La ce mă refer este frica. Nu știu dacă aţi observat dar frica ne face ca dintr-o pisică să vedem un leu răgnind și ca dintr-o umbră să vedem un monstru și așa mai departe. Frica ne paralizează și ne face neîncrezători și învinși. Ne distruge viaţa bucăţică cu bucăţică și nu ne mai putem bucura de nimic și mai mult ne face incapabili să primim dragoste (șî cel mai grav lucru e că de multe ori nu putem primi dragostea lui Dumnezeu).

Nu vă mai hrăniţi monștii, nu le mai daţi ce au ei nevoie ca să vă runeze viaţa. Dacă lăcomia din tine vrea lăcomie, luptă-te cu ea și dă-I dărnicie. Nu mai lăsaţi lucrurile negative să vă acapareze gândirea și acţiunile, cereţi ajutor lui Dumnezeu și El e acolo gata să vă ajute. Amintește-ţi mereu de dragostea Lui necondiţiinată și încrede-te în El cu toată inima Ta. Dacă El nu te-a lăsat când erai în groapa cea mai adâncă, te va lăsa acum? Dacă Domnul domnilor te-a eliberat de lucruri mari și rele, nu te va elibera El acum? El va rămâne cu tine până la capăt.

“Ascultati-Ma, casa lui Iacov si toata ramasita casei lui Israel, voi, pe care v-am luat in spinare de la obarsia voastra, pe care v-am purtat pe umar de la nasterea voastra ! Pana la batranetea voastra Eu voi fi Acelasi, pana la caruntetele voastre va voi sprijini. V-am purtat si tot vreau sa va mai port, sa va sprijinesc si sa va mantuiesc.”
Isaia 46, 3-4

Știu că Satan și încercările lui sunt grele și că pare așa de înfricoșător când își arată dinţii, dar El a fost deja învins prin jerta lui Isus. Are mare putere, dar a coborât ca un fulger din cer când a fost învins de oastea cerească care e acum cu noi care ne apără și se luptă pentru noi. Nu trebuie să uităm că avem o familie în ceruri și mult sprijin pe pământ. Că de Satan mai mult e efectele și exagerarea, că el nu are putere asupra noastră. Încercările trec prin mâna Domnului și nu îngăduie numai cât putem purta. Tot El ne pregătește mijlocul de ieșire din ea. Dacă îi dai ceva lui Dumnezeu, niciodată nu vei regreta… îi dai o inimă zdrobită și îţi dă o inimă tare și întreagă, îi dai vina și caracterul tău nedumnezeiesc și îţî dă nevinovăţie și caracter sfât. Nu uitaţi CREATORUL (DUMNEZEU) NU SE POATE COMPARA CU CREAŢIA (SATAN= ÎNGER CĂZUT).

În voia și-n dragostea Lui suntem mereu în siguranţă. “Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.” (Deuteronomul 18: 13)

 

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button