BisericaMisiune

Familia Pașcalău a ajuns în Etiopia

pascalau09141Dragii noștri frați și surori,Vă salutăm cu „Pace și bucurie!”
Noi avem motive de bucurie, pentru că am ajuns cu bine în Etiopia. A fost cea mai scurtă călătorie: doar 20 ore, de când am plecat din Cluj-Napoca și până am ajuns în Addis Abeba. De asemenea suntem mulțumitori Domnului că ne-au ajuns toate bagajele.

O familie din Medgidia a dorit să binecuvânteze echipa de traducere din poporul Shekkacho cu biciclete și dorim ca Domnul să le răsplătească din bogăția harului Său. De asemenea îi mulțumim Tatălui Ceresc pentru familia Kidane din Addis Abeba, care ne-a ajutat să găsim un magazin de biciclete, de unde am putut lua 6 din ultimele 7 biciclete de cea mai bună calitate posibilă.

Luni, 8 septembrie, voi pleca spre Maasha însoțit de Husein, un mecanic musulman, dar care crede în Domnul Isus Hristos. Acolo vom monta bicicletele și le vom da câteva lecții de întreținere fraților care le vor folosi, apoi ne vom întoarce în Addis Abeba unde vom sta până în octombrie, când vom avea verificarea traducerii cu consultantul lingvist.

Rugați-vă pentru protecția Domnului peste noi și peste mașină. În Etiopia este anotimpul ploios și drumurile sunt în acord cu starea vremii. Rugați-vă pentru Mirela și copiii, care vor rămâne în Addis Abeba. Domnul să-i ferească și să-i protejeze de oameni răi și alte lucruri care sunt în aceste locuri.

Vă dorim mult har și multe binecuvântări!

Petru, Mirela, Ioan și Ana-Katarina

Petru și Mirela Pașcalău, împreună cu copiii lor Ioan și Ana-Katarina, slujesc cu organizația Wycliffe România din anul 2010, când au plecat în Etiopia pe termen lung pentru un proiect de traducere a Bibliei în limba Shekkacho.Puteți să vă înscrieți la Newsletter-ul Wycliffe România pentru a fi la curent cu slujirea familiei Pașcalău și a altor misionari, pe www.wycliffe.ro/buletin

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button