ArticoleEditoriale

Răutatea, pe primul loc?

Se duce viaţa, se duc şi anii şi ce îţi rămâne?

Vorbele rele se păstrează, vorbele bune se uită, am ajuns să fim doar nişte sclavi ai noştri, ai răului, pe cine ar trebui să dăm vina? Oare nu ar trebui să facem ceva în privinţa aceasta?

Oamenii erau mai plini de iubire înainte, erau mai săraci dar mai cinstiţi, ce se întâmplă cu noi? A ajuns răul să fie pe primul loc în lume şi să se promoveze. Peste tot în ziare, în reviste, la tv, la calculator găsim pornografie, iar apoi stăm şi ne întrebăm de unde atâtea pofte, de unde atâtea violuri, de unde atâta stricăciune?

Fără să vrem le facem rău şi celor mici lăsându-i să se uite la desene animate care nu fac altceva decât să le îmbibe mintea cu prostii. Mai peste tot sunt lupte între bine şi rău şi de cele mai multe ori răul e mai puternic. Am ajuns să fim ca la un circ, în care fiecare îşi joacă rolul de amator aşteptând aplauzele publicului. Încotro ne îndreptăm? Suntem orbi, nu vedem că viaţa se scurge şi noi doar o pierdem? Trezirea!!! E timpul să ne deşteptăm, e timpul să trăim pe placul lui Dumnezeu şi nu împotriva Lui.

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button