Cazuri UmanitareStiri

Deşi se luptă cu leucemia Andrada Uskar a luat bacul cu 8.25 şi a intrat la Facultatea de Ştiinte Politice

andradaSuntem bucurosi sa va anuntam ca Andrada Uskar a luat bacalaureatul cu media generala 8.25 si a intrat la Facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti. In luna Septembrie se vor implini 2 ani de zile de cand Libraria Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) si asociatia noastra de caritate Speranta pentru Romania impreuna cu dvs, sponsorii si donatorii nostri, o sprijinim financiar pentru efectuarea tratamentului impotriva leucemiei, care se efectueaza la Clinica San Matteo din Pavia, Italia.

Datorita bolii, Andrada a lipsit de la scoala mai bine de un an de zile, fiind internata la clinica din Italia pentru tratament. Dupa intoarcerea in tara, desi puterea de concentratie ii era slabita, Andrada a facut eforturi sa recupereze anul scolar pierdut. Andrada a dat diferentele (teste) pentru a recupera cunostintele scolare de care avea nevoie. Dupa ce a trecut cu bine peste toate acestea, a venit si randul bacalaureatului. Deja starea ei de sanatate s-a imbunatatit foarte mult si s-a pregatit pentru a putea trece si peste acest obstacol. Andrada Uskar a luat bacalaureatul cu nota generala 8.25. Si-a dorit foarte mult sa intre la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti, insa  nu a reusit, concurenta fiind foarte mare. In final, Andrada va urma Facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti. Parintii Andradei sunt foarte bucurosi pentru Andrada, pentru ca a trecut peste bacalaureat si a reusit sa intre la o facultate buna din Bucuresti.

Dorinta lor este sa uite anii de cosmar cand Andrada s-a luptat cu leucemia, sa treaca cu bine peste ultimul tratament impotriva leucemiei pe care il mai are de efectuat in luna Septembrie si apoi sa se poata concentra pentru ai oferi Andradei ajutorul necesar pentru anii de facultate. In numele Andradei si al parintilor va multumim ca ati fost pana acum alaturi de Andrada. Laudam pe Domnul ca El a fost alaturi de ea, ca a miscat inimi ca Andrada sa aiba sustinere financiara atat prin Libraria Crestina Maranatha cat si prin sponsori si donatori, si pentru ca a ajutat-o sa treaca peste examenul de bacalaureat. Andrada si familia ei roaga fratietatea crestina din Romania sa o sustineti mai departe in rugaciuni pe Andrada, mai ales ca, la finalul lunii Septembrie si inceputul lunii Octombrie, Andrada va efectua ultimul tratament impotriva leucemiei, dupa care in mod oficial va fi declarata vindecata de catre medicii din Italia. Abia asteptam acea zi!

Cu aceasta ocazie, facem un apel la toti fratii care doresc sa o sustina financiar pe Andrada pentru ultimul tratament de la finalul lunii Septembrie. Andrada are nevoie de ultimii 1 500 de euro si cosmarul ei se va termina. Cu ajutorul Domnului, lupta ei impotriva leucemiei se va termina!

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email:misiuneaslujirecrestina@gmail.com, telefon: 0749 402 098 / 0766 365 833

Cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile expuse mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei  crestine umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 975

Code Swift: RZBRROBU

Va multumim

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button