BisericaMisiune

Vești din Camerun de la familia Balazs

Cristi și Tania s-au alăturat organizației Wycliffe România din 2012 și slujeşte acum în Camerun din ianuarie 2014.

balazs”Îmi ridic ochii spre munți… de unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul care a făcut cerurile și pământul.” Psalmul 121: 1,2

Mulțumim Domnului pentru modul minunat în care lucrează în viețile noastre și ne poartă de grijă în fiecare zi aici în Camerun. Slavă Lui!

Domnul ne-a ajutat să găsim o casă în Babessi pe care să o închiriem. Vă mulțumim mult pentru rugăciunile voastre. Sperăm să ne putem muta în ea cât mai curând și în liniște și pace să putem învăța limba ceaușică, așa cum o numesc localnicii (la nivel internațional se numește Wushi). Am început să învățăm limba și să facem înregistrări.

Localnicii ne-au primit foarte bine în mijlocul lor și ne-au urat: ”Bun venit!”. Mai mulți vecini sau oferit să ne ajute să învățăm limba. Copiii sunt în preajma noastră și ne urmăresc curioși în timp ce lucrăm la casa (zugrăvim, vopsim, punem uși, tavan și tot ce e necesar ca să putem locui în ea). Apa o colectăm de pe acoperiș și o filtrăm pentru băut. Suntem în anotimpul ploios de aceea este posibil, dar din octombrie-noiembrie urmează anotimpul secetos când nu plouă deloc până prin martieaprilie.

De aceea vă rugăm să vă rugați pentru noi ca luna aceasta să putem săpa o fântână care să fie o mare binecuvântare pentru localnici și pentru noi.
Domnul Isus să vă dea multe bucurii și să vă întărească în dragostea și credința în El!

Cu dragoste în Hristos,
familia Balazs,
Cristi, Tania, Emanuel și Lois

Puteți să vă înscrieți la Newsletter-ul Wycliffe România pentru a fi la curent cu slujirea familiei Balazs și a altor misionari, pe wycliffe.ro/buletin

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button