Cazuri UmanitareStiri

Ultimul apel: Iarco mai are nevoie de 1 000 de euro pentru caruciorul special

iarco-1Suntem bucurosi sa va anuntam ca cea mai mare parte din suma de care Iarco are nevoie, a fost stransa. Dumnezeu a miscat din nou inimi si cu ajutorul dvs (sponsori si donatori) si a Librariei Maranatha suntem foarte aproape de a cumpara caruciorul de care Iarco are atat de mare nevoie. Suma de care avem nevoie este de 6700 de euro, costul pentru caruciorul special pentru boala lui Iarco. Acest carucior va fi adus din Germania. De cand am preluat cazul lui Iarco, saptamanal ne-a sunat ca sa ne intrebe cand vom veni cu caruciorul. Viata lui se va schimba total odata cu acest carucior adaptat atat pentru boala lui cat si pentru zona izolata in care locuieste. Acest carucior il va ajuta sa fie indepedendent de mama lui, sa nu mai fie mereu purtat in brate, sa se poata deplasa unde doreste mai usor, sa poata iesi din casa, etc. Asociatia noastra deja a platit un avans de 3000 de euro, iar firma cu care colaboram a inceput procedurile de achizitie a caruciorului. In termen de patru saptamani firma ne va livra caruciorul urmand ca noi sa platim restul de bani pentru achizitia lui. Dorim sa multumim tuturor sponsorilor care au contribuit pana acum pentru Iarco. Amintim aici: Biserica Penticostala ,,Emanuel” din Amstetten (Austria) si Libraria Maranatha care din vanzarea de carti crestine si Biblii a directionat 1000 de euro pentru Iarco. Va reamintim ca orice comanda de carti crestine si Biblii de la Libraria Maranatha (www.librariamaranatha.ro) devine un ajutor umanitar. Fondurile obtinute din vanzari sunt directionate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave.

Facem un apel din nou la toti fratii care se simt indemnati sa il ajute pe Iarco. Daca Duhul Sfant va pune pe inima sa donati pentru Iarco, va rugam sa o faceti. Iarco are nevoie de sprijinul nostru.

Mai avem nevoie de 1 000 de euro pentru a acoperi suma necesara de care avem nevoie pentru procurarea caruciorului. Ne rugam ca Domnul sa miste din nou inimi pentru ca aceasta suma sa ne fie disponibila pana cand caruciorul ne va ajunge din

Germania. Asa dupa cum pana in acest moment Dumnezeu nu ne-a lasat, mereu a facut minuni, mereu a miscat inimi, mereu a rezolvat fiecare caz umanitar, credem ca din nou, Domnul o va face pentru ca Slava si puterea Lui sa fie aratate in viata lui Iarco si Numele Lui sa fie laudat.

Stim si credem cu tarie ca vom avea bucuria din nou sa venim cu Iarco inaintea dvs, ca un caz umanitar rezolvat. Stim si credem ca Domnul ne va oferi privilegiul sa-L laudam impreuna cu Iarco.

De aceea, pentru ca Domnul va face lucrul acesta, ii multumim in avans.

Pentru ca stim ca unii dintre dvs veti asculta de indemnul Duhului Sfant si il veti ajuta pe Iarco, va multumim in avans.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected] sau telefon: 0749 402 098

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Prin transfer bancar, in conturile deschise mai jos, pe numele asociatiei crestine umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button